Zeiss jednodnevne kontaktne leće – iskoristite ljetnu akciju 2+1!

Uživajte u maksimalnoj oštrini vida bez tekućina za čišćenje i održavanje, s dnevnim kontaktnim lećama Zeiss Contact Day 1. Ove visokokvalitetne dnevne leće s UV zaštitom su izvrsna alternativa naočalama u svakodnevnom životu, rekreaciji ili na godišnjem odmoru. Praktične su i korisne u raznim situacijama – čak i ako nosite kontaktne leće samo povremeno.
0 Shares

Dnevne leće za korekciju kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma i prezbiopije

Zeiss Contact Day 1 dnevne leće dostupne su u 3 varijante, za korekciju širokog spektra očnih pogrešaka. Osim spheric varijante za korekciju kratkovidnosti i dalekovidnosti, dostupne su u toric varijanti za korekciju astigmatizma. Za aktivne nosioce starije od 40 godina idealna su opcija multifokalne dnevne leće, koje osiguravaju optimalnu vidnu oštrinu za daljinu i blizinu.

Zeiss Contact Day 1 dnevne lece sferic, toric, multifokal

Visoki stupanj udobnosti tijekom cijelog dana

Contact Day 1 jednodnevne leće izrađene su od bi-ionskog bio-hidrogela. Ovaj prirodni materijal je mekši od konvencionalnih silikon-hidrogela – bez zanemarivanja opskrbe oka kisikom. To osigurava visoki stupanj udobnosti tijekom dana i čini Contact Day 1 leće savršenom alternativom naočalama za posebne, aktivne trenutke.

Prirodna komponenta – algin

Zeiss Contact Day 1 leće sadrže algin koji je prirodni agens dobiven od ekstrakta algi. Ovaj visoko hidrofilni polimer zadržava suze na površini leće, stvarajući tako zaštitni suzni film. Također, dodatni ne-ionski agensi poboljšavaju vlaženje te sprječavaju nakupljanje depozita na leći.

Ljetna akcija 2+1!

Iskoristite ljetnu promociju i isprobajte Zeiss jednodnevne leće! Uz kupnju dvije kutijice Zeiss Contact Day 1, treću kutijicu dobivate na poklon. Ova posebna ponuda traje od isteka zaliha.

Zeiss Contact Day 1 poklon kutijica

Zeiss kontaktne leće dostupne su kod vašeg očnog specijalista, te u svim boljim optikama!

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.
Back to top button