Ovo ljeto bez naočala i leća – iskoristite super ljetni popust u Optical expressu

Ove godine se nemojte gnjaviti s naočalama i lećama. Omogućite si najbezbrižnije ljeto uz lasersku korekciju vida u Optical Express – vodećoj europskoj grupi za refrakcijsku kirurgiju.
0 Shares

Za vas smo pripremili nevjerojatni ljetni popust! Ukoliko se odlučite na skidanje dioptrije tijekom perioda ljetnih popusta možete uštedjeti čak do 4.500 kuna, ovisno o metodi.

S novcem koji uštedite na zahvatu, priuštite si uživanje u ljetovanju s novim, bistrim pogledom na svijet.

Optical Express centar u Zagrebu je vodeći u Europi u laserskoj korekciji vida. Kirurzi Optical Expressa su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te je jedini na ovim područjima koji koristi iDesign tehnologiju.

iDesign mjeri vašu dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija, može detektirati i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja za skidanje dioptrije.

Ovo je zaista idealna prilika da po povoljnoj cijeni iskoristite prednosti najmodernije tehnologije. Naručite se na pregled na 01 5625 450 ili na [email protected] pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Čekamo vas na adresi Strojarska cesta 18, u Zagrebu.

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 − osam =

Back to top button