Emporio Armani naočale za ljeto 2018. – kolekcija za muškarce i žene

Emporio Armani naocale 2018

Odvažni oblici, inovativni materijali i dinamične strukture: glavna su obilježja naočala Emporio Armani, osmišljenih za muškarce i žene koji posjeduju uvjerenja i vole jednostavnost te traže zabavan, ležeran pristup modi. Kolekcija za proljeće i ljeto širokog je obima i raznovrsna, dopuštajući tako svakome da izrazi svoj stil i osobnost.

Emporio Armani za muškarce

Emporio Armani 2018 naocale, ea_2070

EA 2070 – Zvijezda muške revije za proljeće i ljeto, ovaj metalni pilotski model savršen je primjer suvremenog stila marke. Izuzetno lagani okvir ima namjerno nepravilan dizajn skulpturalnih linija koje ga čine dinamičnim i odvažnim. Model je dostupan u jarkoj bakrenoj boji s ružičasto zlatnim zrcalnim lećama te u mat gunmetal verziji sa svijetlim zlatno smeđim zrcalnim lećama.

Emporio Armani okviri za vid 2018, ea_1073

EA 1073 – Naočale naprednog okvira s metalnom strukturom i injektiranim prednjim dijelom. Sedefasta nijansa najlonskih vlakana skladno je suprotstavljena mat metalu ostavljajući tako očaravajući, blago retro dojam. Naočale su dostupne u providnoj mat sivoj i gunmetalu.

Emporio armani suncane naocale 2018, ea_4116

EA 4116 – Savršeno utjelovljenje aktivnog, sportskog stila kakav njeguje Emporio Armani. Okvir koji ide uz lice nadopunjuju leće otvorenih rubova. Dinamičan izgled dodatno naglašavaju nosni jastučići, koji omogućuju ovim naočalama da poput maske prianjaju uz lice, kao i široke, injektirane ručkice u kontrastnim bojama s metalik printom i kultnim logom u obliku orla. Naočale su dostupne u mat crnoj s plavim zrcalnim lećama te u mat crnoj sa crvenim zrcalnim lećama.

Emporio Armani za žene

Emporio Armani 2018, ea_4121

EA 4121 (model s modne revije) – Ove naočale koje su bile glavna zvijezda modne revije za proljeće i ljeto 2018. prepoznat ćete po dojmljivom, okruglom, voluminoznom obliku i retro dojmu. Inovativni dvostruki sloj kontrastnih leća prisutan na gornjem segmentu prednjeg dijela okvira naglašava i oblik i boju naočala. Odvažni acetatni prednji dio kontrastno nadopunjuju vitke metalne ručkice na kojima se nalazi logo marke. Ovaj smjeli, očaravajući spoj elemenata zrači mladenačkim, odvažnim stavom. Naočale su dostupne u sjajnoj sedefastoj ljubičastoj sa smeđim gradualnim lećama preko kojih ide segment s kukuruzno plavim lećama, u sjajnoj prugastoj havani s ljubičastim lećama preko kojih ide segment s ljubičastim lećama, te u providnoj sjajnoj sivoj sa sivim zrcalnim lećama preko kojih ide segment sa sivim lećama.

Suncane naocale Armani 2018, ea_4120

EA 4120 – Lakoća, inovativnost i smjeli geometrijski oblici čine ovaj „izokrenuti“ poluotvoreni model jedinstveno upečatljivim. Leće u ovom slučaju ostaju otvorene na gornjem dijelu, dok ostatak sjedi u dojmljivom poluotvorenom okviru od najlonskih vlakana. Dizajn je odvažan, ali ženstven i sofisticiran. Naočale su dostupne u sjajnoj crnoj sa smeđim gradualnim lećama te u golublje sivoj sa smeđim zrcalnim lećama.

Armani naocale 2018, ea_2063

EA 2063 – Ženstvene mačkaste naočale romantičnog stila, izrađene su od kombinacije izuzetno laganih materijala. Dvostruki prednji dio okvira izveden je iz zanimljivog spoja sjajnog i mat materijala: vanjski je dio injektiran dok je unutarnji dio dobiven od sjajnog metala. Naočale su dostupne u mat i providnoj golublje sivoj s ružičasto-ljubičastim mat metalom i svijetlosmeđim gradualnim lećama, kao i u providnom mat kristalu s tirkiznim mat metalom i svijetlosivim gradualnim lećama.

Dioptrijske naocale Armani 2018, ea_1074

EA 1074 – Isti model (EA 2063) dostupan je i u dioptrijskoj varijanti koja kombinira providnu mat boja sa sjajnim srebrnim metalom.

Specijalni projekt

Emporio Armani naocale 2018 clip on

EA 4115 – Živopisni, lako nosivi te idealni za svaku prigodu i stil, ovi četvrtasti dioptrijski modeli dolaze s dva sunčana dodatka u različitim bojama koji se mogu prikopčati na okvir uz pomoć tri nevidljiva magneta koji su „skriveni“ unutar prednjeg dijela okvira.

Model ima zanimljivo obilježje u obliku zabavnog emotikona koji podsjeća na legendarnog orla iz logotipa marke, a koji je otisnut s unutarnje strane lijeve ručkice. Taj je emotikon glavni motiv marke na različitim ovosezonskim materijalima: od satova do trenirki i majica.

Drugi sofisticirani detalj je novi „nevidljivi“ zatvarač, proizveden izravno iz kalupa kako bi se zajamčila savršena ravnoteža estetike i funkcionalnosti. Naočale dolaze s posebnom, samo za njih izrađenom, ambalažom.

Dostupne su u mat crnoj s tamnocrvenim detaljima, u kompletu s mat crnim i mat tamnocrvenim sunčanim dodacima s dimno crnim ili crnim zrcalnim lećama; u mat havani s plavim detaljima, u kompletu s mat havana i mat plavim sunčanim dodacima sa smeđim ili plavim zrcalnim lećama; u mat tamno plavoj s mat bijelim detaljima, u kompletu s mat tamno plavim i mat bijelim sunčanim dodacima s plavim lećama ili srebrnim zrcalnim lećama.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!