Dolce&Gabbana kolekcija naočala za 2018. godinu!

Dolce Gabbana naocale 2018, model dg4337

DG4337. Prednji dio ovih zavodljivih mačkastih acetatnih sunčanih naočala krase metalne zakovice nadahnute torbom Lucia, jednim od najpoželjnih modnih dodataka marke Dolce&Gabbana. Na vitkim metalnim ručkicama smjestio se logo Dolce&Gabbana. Model je dostupan u sofisticiranoj ružičastoj havani s gradualno zatamnjenim zrcalnim lećama i detaljima, kao i u klasičnim verzijama crne sa zlatnim detaljima i sivim lećama te havane s gunmetal sivim detaljima i smeđim lećama.

Dolce Gabbana naocale 2018, dg4333

DG4333. Ove acetatne sunčane naočale mekanog, blago četvrtastog dizajna imaju prednji dio ukrašen metalnim zakovicama čije je nadahnuće torba Lucia, jedan od najpoželjnih modnih dodataka marke Dolce&Gabbana. Vitke metalne ručkice krasi logo Dolce&Gabbana. Model je dostupan u nizu izvedbi s originalnim kombinacijama boja na prednjem dijelu, kao što su crna podloga s bijelim prugama i motivom ruža u kombinaciji s ružičastim lećama, crna podloga s uzorkom leoparda i gradualnim zlatnim zrcalnim lećama te havana s providnom podlogom i smeđim lećama.

D&G 2018 naocale, dg3291

DG3291. Izuzetno ženstven dizajn ovog mačkastog dioptrijskog okvira dobiva dodatnu dozu posebnosti zahvaljujući različitim acetatima od kojih je napravljen: osim klasične crne, tu su crna s uzorkom leoparda, crno-bijele prugice s ružama te havana s potpuno providnim acetatom. Na metalnim se ručkicama nalazi logo Dolce&Gabbana.

Dolce Gabbana 2018 naocale, dg4336

DG4336. Debljina acetatnih okvira ovih sunčanih naočala ima samo jednu svrhu, a to je da istakne njihov elegantan, pomalo kvadratan oblik, dok ručkice krasi pozlaćena pločica s ugraviranim logom Dolce&Gabbana, nadahnuta detaljima s torbe Dolce Box. Naočale su dostupne u sljedećim nijansama: crna i tamnocrvena, obje sa sivim gradualnim lećama i ružičasto zlatnom pločicom, te havana sa smeđim gradualnim lećama i zlatnom pločicom.

Dolce Gabbana naocale 2018, dg4331

DG4331. Voluminozne okrugle acetatne sunčane naočale ženstvenog dizajna. Na ručkicama se nalazi metalna pločica s ugraviranim logom Dolce&Gabbana, nadahnuta detaljima s torbe Dolce Box. Model je dostupan u klasičnoj crnoj s ružičasto zlatnom pločicom i sivim gradualnim lećama, u havani sa zlatnom pločicom i smeđim gradualnim lećama te u sofisticiranoj novoj verziji havane sa sedefastim efektom, koju nadopunjuju srebrna pločica i ružičaste gradualne leće.

Dolce Gabbana 2018 naocale, dg3290

DG3290. Ovaj acetatni dioptrijski okvir ima širok, blago četvrtast oblik koji naglašava njegovu ženstvenost. Ručkice krasi metalna pločica s ugraviranim logom Dolce&Gabbana, nadahnuta detaljima s torbe Dolce Box. Model je dostupan u tri boje: osim klasične havane i crne verzije, tu je i sofisticirana nova izvedba havane sa sedefastim efektom.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!