Skidanje dioptrije u Poliklinici Optical Express nikad povoljnije

Skidanje dioptrije, Optical Express zimski popust

Kratkovidni ste ili dalekovidni, imate astigmatizam? Ukoliko vam je puna kapa naočala i leća te želite uživati u pogledu na svijet bez dioptrije, vrijeme je za lasersku korekciju vida koja će zauvijek riješiti vaš problem.

U Optical Expressu sada možete skinuti dioptriju i uštedjeti na nevjerojatnom zimskom popustu. Akcija traje samo do 31.1.2018., a u tom periodu možete iskoristiti i 50% popusta na pregled. Zato požurite i nazovite na 01 5625 450, a stručnjaci Poliklinike Optical Express učinit će sve ostalo.

Je li laserska korekcija vida trajna i je li bolna?

Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigira kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Istim zahvatom mogu se korigirati i greške višeg reda, međutim za takve korekcije potrebni su laseri zadnje generacije. Laserima koje NASA odobrava za korekciju vida astronautima (IntraLase + Advanced CustomVue tehnologija) na ovim područjima raspolaže samo Optical Express, te uspješno korigira kako dioptriju, astigmatizam tako i greške višeg reda, npr. razlivene slike, haloe, smetnje pri noćnoj vožnji itd.

Kod većih dioptrija moguć je povrat dioptrije, do nekih 1 posto dioptrije. To se rješava dokorekcijom, naravno besplatno, jer se smatra dijelom čitavog zahvata, a pacijent je uvijek unaprijed upoznat s takvom mogućnošću.

Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

  • Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
  • Zahvat traje tek desetak minuta
  • Već idući dan možete se vratiti većini svojih svakodnevnih aktivnosti

Ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Optical Express centar u Zagrebu je dio Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida sa iskustvom od preko 2.500.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Jedini su na ovim područjima koji koriste i naprednu iDesign tehnologiju! Možete biti mirni, jer ovih ste blagdana u izvrsnim rukama!

Ukoliko imate dodatnih pitanja o laserskoj korekciji vida, svakako pročitajte odgovore na najčešća pitanja o skidanju dioptrije, na koja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić. Pogledajte i sve cijene i mogućnosti plaćanja.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!