Optical Express vas vodi u London za Novu Godinu

Lasersko skidanje dioptrije Optical Express božićni popust

U poliklinici za lasersku korekciju vida Optical Express, Djed Božićnjak svake godine dolazi ranije i poklanja vam nevjerojatne božićne pogodnosti. Ove godine je djedica posebno darežljiv pa jednog sretnika vodi na putovanje u London za dvije osobe za Novu Godinu.

Zamislite početak nove 2018. godine bez dioptrije, u Londonu s dragom osobom!!! Uz veeeliki božićni popust za sve one koji obave zahvat laserske korekcije vida od 15.11. do 31.12.2016. godine i prekrasnu, mekanu, božićnu dekicu koju svojim pacijentima darujemo svakog Božića, možete osvojiti četverodnevno putovanje za dvije osobe u London u periodu od 29.12.2017. do 01.01.2018. Novac koji ćete uštedjeti na zahvatu možete iskoristiti za poklone svojim najmilijima, ili za shopping u Londonu 🙂

Ako mislite da vas zahvat može spriječiti u ostvarenju putovanja, ne trebate brinuti. Laserska korekcija vida kratkotrajan je i potpuno bezbolan zahvat.

1. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili jeste li dobar kandidat.
2. Zahvat traje tek desetak minuta
3. Već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti

Ne morate brinuti hoće li ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašima najmilijima ili vam poremetiti planove za putovanje. Štoviše, vaše će vrijeme biti kvalitetnije i ispunjenije, a uspomene ljepše!

Optical Express je vodeća europska grupacija za lasersku korekciju vida s više od 2.500.000 milijuna zahvata. Uz Veliku Britaniju i Njemačku, Optical Express nalazi se i u Zagrebu.

Zagrebačka klinika jedina na ovim područjima raspolaže vodećom iLASIK platformom za korekciju dioptrije na kojoj lasersku korekciju vida odobravaju čak i NASA i NATO za svoje astronaute i pilote.

Stotine milijuna ljudi u svijetu već su se uvjerili u prednosti laserske korekcije vida. U posljednjih desetak godina razvijena je tehnologija kojom mogu biti korigirane čak i one dioptrije koje standardnim metodama nije bilo moguće ukloniti.

iLASIK platforma kakvu koristi zagrebačka poliklinika se sastoji od tri ključne komponente – iDesign dijagnostičkog uređaja, IntraLase iFS femtosekundnog lasera te VISX Star s4 IR excimer lasera.

Laserska korekcija vida se u osnovi najčešće uklanja dvjema metodama – PRK ili LASIK. U poliklinici Optical Express i LASIK i PRK zahvati su dodatno poboljšani upotrebom iDesign dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka koje će se laserskim zahvatom ukloniti. Time dobivamo precizniji postupak i u konačnici bolju kvalitetu vida.

Saznajte više na www.opticalexpress.hr, a za sva pitanja možete se obratiti Optical Expressu na broj telefona 01 5625 450

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!