Optical Express poklanja 2.000 kn popusta po oku na sve iDesign metode

optical express laserska korekcija vida popust cijena

iDesign je revolucionarna tehnologija za lasersku korekciju vida, a u ovom dijelu Europe nalazi se samo u Optical Expressu.

Laserima koje NASA odobrava za korekciju vida astronautima (IntraLase + CustomVue tehnologija) na ovim područjima raspolaže samo Optical Express – vodeći centar za lasersku korekciju vida u Europi. Uvođenjem te tehnologije na hrvatsko tržište Optical Express postavio je visoke standardne u laserskoj korekciji vida, stoga ne čudi što su sada otišli i korak dalje – jedini u regiji predstavili su revolucionarnu iDesign tehnologiju.

iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što omogućuje kirurgu da dodatno prilagodi zahvat posebnostima nečijeg oka. iDesign detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan svakom oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vid.

Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije, od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijentata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

optical express laserska korekcija vida popust cijena

Svi oftalmolozi Optical Expressa specijalisti su u području refrakcijske kirurgije i zajedno su obavili više od 2,000.000 operacija. Nadalje, svake ih godine provjerava Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (International Medical Advisory Bord, IMAB) u čijem je članstvu nekoliko vodećih svjetskih kirurga, stručnjaka za refraktivnu kirurgiju, među njima i Steve Schallhorn, bivši ravnatelj Oftalmologije Američke mornarice.

Sve do kraja svibnja iskoristite 2.000 kn popusta po oku, na sve iDesign metode. Saznajte više:

PRK iDesign
LASIK iDesign
IntraLase iDesign

Svoj termin pregleda možete dogovoriti pozivom na broj 01 5625 450.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!