Ljeto u Optical Expressu – iskoristite popust na skidanje dioptrije i uštedite do 2.000 kuna!

Napokon smo i službeno dočekali ljeto, veselimo se godišnjim odmorima i vremenu na otvorenom.
0 Shares

Bez obzira na to planirate li odmor na obali, u planinama ili na jezeru, sigurno ljeto želite doživjeti u svim njegovim bojama, pritom se odlično zabaviti te stvoriti kristalno bistre uspomene.

Ukoliko vas dioptrija sputava u svim aktivnostima koje biste željeli isprobati ili u jednostavnom čitanju knjige na plaži te ste neprestano opterećeni naočalama i lećama, Optical Express ovo ljeto poklanja veliki popust na lasersku korekciju vida.

Pregled je samo 200 kuna, a na samom skidanju dioptriju možete uštedjeti čak do 2.000 kn.

Zahvat laserske korekcije vida traje tek desetak minuta i u potpunosti je bezbolan. Oporavak je vrlo kratak, tako da neće ni u kojem smislu pokvariti vaše planove za ljeto. Naprotiv, vaše ljeto će biti kvalitetnije, aktivnije, uzbudljivije i bit ćete u potpunosti neopterećeni.

Laserom se može korigirati kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost. Tehnologija za lasersku korekciju vida je danas vrlo sofisticirana a sam zahvat se smatra najsigurnijim medicinskim zahvatom.

U Optical Expressu i LASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

Ljetni popust na skidanje dioptrije u Optical Express izvrsna je prilika za sve koji se bore s naočalama, dioptrijom i lećama, a ovdje pogledajte sve  cijene i mogućnosti plaćanja. Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina obratite nam se na broj telefona 01 5625 450 ili na [email protected]

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × pet =

Back to top button