Koje su vam opcije ukoliko se želite riješiti lošeg vida?

Uz nevjerojatan napredak tehnologije skidanje dioptrije traje samo nekoliko trenutaka, a oslobodit će vas naočala i leća i života s ograničenjima.
0 Shares

Svi oni koji imaju problema s vidom znaju koliko to može biti ograničavajuće u svakodnevnim i nesvakodnevnim aktivnostima. Ukoliko želite znati koje su vam sve opcije i što sve možete napraviti kako biste se riješili lošeg vida, naočala i leća – nastavite čitati što poliklinika Optical Express može učiniti za vas!

Lasersko skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije ispravit će vaš loš vid – kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam. Oslobodit će vas nošenja naočala i leća te ćete napokon moći živjeti bez tih ograničenja i uživati u bilo kojim, željenim aktivnostima.

Skidanje dioptrije je zaista jednostavan postupak koji traje od nekoliko sekundi do nekoliko minuta. Potrebno je izdvojiti samo malo vremena za nešto što će nemjerljivo poboljšati vaš život i svakodnevnicu.

Kako se radi skidanje dioptrije i trebam li se bojati?

Skidanje dioptrije izvodi se hladnom laserskom zrakom, iznimno precizno se remodelira površina oka, ispravljaju se sitne nepravilnosti, a vid postaje jasniji i oštriji.

Nema mjesta za strah – zahvat je bezbolan. I ne slušajte mitove o skidanju dioptrije, ne možete oslijepiti od skidanja dioptrije – laserska korekcija vida radi se na površini oka, dok se svi centri za vid nalaze u pozadini oka. Dakle, ne može vam se oštetiti vid skidanjem dioptrije.

LASIK i PRK metode skidanja dioptrije

I LASIK i PRK metode su najpoznatije i najpopularnije metode skidanja dioptrije. Obzirom da nisu svi kandidati za LASIK metodu, PRK je zamjenska metoda laserskog skidanja dioptrije.

LASIK tehnologija koju upotrebljava Optical Express jedinstvena je u ovom dijelu Europe, a odobrila ju je i NASA za izvođenje laserske korekcije vida za svoje astronaute.

Oporavak nakon LASIK metode je kratak, dok nakon PRK traje nešto duže.

Svi ovi zahvati mogu se poboljšati iDesign tehnologijom, koja omogućuje kirurgu da skroji zahvat upravo po vašem oku.

Koliko košta lasersko skidanje dioptrije u Optical Expressu?

Cijena je uvijek jedan od presudnih faktora kod odlučivanja o skidanju dioptrije. Skidanje dioptrije u Optical Expressu možete obaviti već od 2.900 kn po oku. Cijena skidanja dioptrije tijekom rujna snižena je za sve PRK i IntraLase LASIK zahvate. Možete platiti na čak do 36 rata. Pogledajte sve cijene i mogućnosti plaćanja skidanja dioptrije.

Zamjena očne leće i operacija mrene ili katarakte

Zamjena ili ugradnja očne leće je sve popularniji zahvat kojim se ispravlja vid na daljinu i na blizinu. Ovaj zahvat primjenjuje se i kod pacijenata sivom mrenom.

Postoji dvije vrste operacija zamjene očne leće, doktor će vam preporučiti zahvat prilagođen vašim potrebama. Prva je opcija refrakcijska zamjena očne leće, a druga je opcija ugradnja intraokularne leće za korekciju kratkovidnosti.

Poliklinika Optical Express brine za zdravlje očiju svojih pacijenata već 30 godina. U klinike i tehnologiju uloženo je više od 400 milijuna funti kako bi kirurzi imali na raspolaganju najnaprednije metode očne kirurgije. Za sva pitanja, savjete i/ili nedoumice možete se obratiti stručnjacima Optical Expressa na 01 5625 450 ili na info@opticalexpress.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

šesnaest + sedamnaest =

Back to top button