Zašto u proljeće oči svrbe i crvene su?

Poštovani, sin mi ima 22 godine, i svake godine u proljeće ima problema s očima, naročito ako je jako sunčano vrijeme. Oči ga svrbe, crvene su i ima osjećaj pijeska u njima, vid mu se zamagli. Ne pomažu mu kapi za oči koje dobije u ambulanti kod svog liječnika. Bili smo već kod nekih poliklinika ali ništa konkretno nije riješeno. Stoga Vas molim da nas uputite koji pregled bi trebali učiniti i gdje se javiti? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

u proljeće oči svrbe, crvene oči u proljeće
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je vjerojatno o alergiji koju bi trebao znati riješiti bilo koji oftalmolog. Ako su zaista problemi toliko veliki neka se javi na neku od klinika, vjerojatno je potrebno konzultirati i imunologa da se pokuša naći sistemno rješenje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × pet =

Back to top button