Zamućen vid nakon konjunktivitisa?

Poštovani, imao sam konjunktivitis, pogrešno su mi ga liječili i došlo je do jakog crvenila oka. Poslije toga su mi promijenili terapiju, ali vid mi se zamutio malo i sad mi je oslabio vid na lijevom oku. Dali je to prolazno ili je trajno za cijeli život? Dali to zamućenje i osjetljivost na svjetlo nekad prolazi? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

zamućen vid konjuktivitis, konjunktivitis zamucenje vida
Dean Šarić
Poštovani,

u pravilu bi trebalo biti prolazno ako se nije razvila teška upala (ulkus ili slično), svakako potražite drugo mišljenje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 − dvadeset =

Back to top button