Zamagljen vid nakon vađenja špene iz oka?

Poštovani doktore, prije dva dana sam izvadio strano tijelo iz oka (špena). Oporavak je krenuo u redu, prestala je bol u oku. Crvenilo mi se također smanjilo znatno, ali ostao je zamagljen vid i to je ono što me brine. Doktorica mi je rekla da će to proći, ali ipak me brine. Zato bih volio znati vaše mišljenje o tome? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

špena zamagljen vid
Dean Šarić
Poštovani,

ako je strano tijelo bilo blizu centra rožnice moguće je da ostane ožiljak koji bi smetao vidu. U pravilu ako nije dubok ožiljak isčezne s vremenom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvadeset − 14 =

Back to top button