Vježbe za oči i prirodno skidanje dioptrije?

Lijep pozdrav doktore! Zanima me da li je i koliko moguće postići korekciju vida uz pomoć određenih vježbi za oči i da li upotreba naočala zapravo, dugoročno doprinosi pogoršanju vida (oko se ulijeni)? Zahvaljujem na odgovoru!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

vježbe za oči, vježbe za oči za skidanje dioptrije
Dean Šarić
Poštovana,

bilo bi to izvrsno kada bi bilo moguće. Takvi su pokušaji nažalost samo otimanje novca naivnim ljudima koji u najboljoj namjeri da pomognu sebi ili svojoj djeci i najbližima nasjedaju na ovakve prevare. Nažalost ovome je teško stati na kraj.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri × dva =

Back to top button