Izuzetno jaka suhoća oka nakon PRK zahvata?

Poštovani, patim od izuzetno jake suhoće oka nakon PRK zahvata. Kako i da li uopće ima pomoći? Operacija je bila prije dvije godine i od tada neizdrživi problemi unatoč silnim kapima, gelovima i silikonskim plagovima. Unaprijed zahvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

suhoća oka PRK, suho oko prk, suhe oči laser PRK
Dean Šarić
Poštovana,

sljedeći korak bi trebale biti ciklosporinske kapi (Restasis). Postoje i daljnje opcije, no svakako takva terapija zahtijeva stručno praćenje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × 3 =

Back to top button