Što je kvržica ispod oka, unutar kapka?

Poštovani doktore, zanima me što je kvržica ispod oka unutar kapka. Imam je već tri mjeseca. Tvrda je, ne smeta mi ovako, niti me boli, ali je jako primjetna. Što je u pitanju? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kvržica ispod oka
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je najvjerojatnije o jačmencu koji se smirio, ali je preostala “kvržica” koju, ako je vidljiva, treba kirurški odstraniti.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

 1. Ljep pozdrav imam kvrzicu ispod oka i užasno mi smeta magli mi se oko i boli me oko je bilo nateknuto 4 dana kad se otok povukao nakon par dana osjetio sam kvrzicu malu sad samo raste i boli me hvala na saslusenj

  1. Poštovani,

   moguće da se radi ječmencu, ali s obzirom da vam se magli vid, preporučamo da posjetite oftalmologa.

   Lijep pozdrav,
   Optometrija.net tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 2 =

Back to top button