Postoji li mogućnost da mi se vid ispravi?

Poštovani, imam 15 godina i liječnik mi je dijagnosticirao astigmatizam. Nosim naočale, na lijevo oko mi je dioptrija -1,25 a desno -1,00. Oftamolog mi je rekao da mogu nositi leće (meke). Postoji li kakva mogućnost da se meni ispravi vid i da ne nosim više naočale? Srdačan pozdrav.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

da li se vid može popraviti, kako popraviti vid, može li se astigmatizam ispraviti
Dean Šarić
Poštovana,

postoji, laserska korekcija kojom se trajno rješavate dioptrije. Potreban je svakako pregled gdje bih Vam mogao reći detaljnije koje metode dolaze u obzir.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

14 − 5 =

Back to top button