Ograničeni ili usporeni pokreti očiju i problemi sa štitnjačom?

Poštovani doktore, već godinu dana imam probleme s očima u smislu da su mi pokreti ograničeni ili usporeni. Sve je počelo kad su mi doktori za štitnjaču koja je do tada bila u usporenoj funkciji, ali bez ikakvih problema, pogrešno dozirali hormone. Od tada do sad sam prošla period hiperfunkcije tsh 0.01, pa do hipofunkcije tsh 5.19. Uz sve to sam stavila zubni implant, titan, pa više ni sama ne znam što bi sve mogao biti uzrok mojih problema s očima? Mada sam sigurna da sam prošla sve simptome hiper i hipofunkcije štitnjače. Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

usporeni pokreti očiju
Dean Šarić
Poštovana,

događa se da simptomi hipertireoze zaostanu na očima. Ponekad se stanje popravi samo od sebe, a ponekad je ipak potrebno oftalmološko liječenje. Svakako posjetite oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 2 =

Back to top button