Nagli pad vidne oštrine nakon operacije mrene

Poštovani, skinuo sam mrenu 2008. godine laserskom operacijom. Unazad godinu dana, naglo mi je krenuo opadati vid, tako da mi sada ni naočale ne pomažu. Sada imam osjećaj da gledam kroz mokro staklo, kao kroz vodu. Na 1 metar od mene ne mogu prepoznati osobu. Na pregledima mi ništa ne znaju reći a dioptrija mi ne pomaže. Molim Vas upute što mi je činiti i kome da se obratim, jer iz dana u dan mi je lošije. Unaprijed hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

pad vidne oštrine nakon operacije mrene, pogoršanje vida nakon operacije mrene
Dean Šarić
Poštovani,

pad vida može biti uzrokovan zamućenjem rožnice, formiranjem takozvane sekundarne mrene ili problemima na očnoj pozadini i/ili na očnom živcu. Gotovo mi se čini nemogućim da u današnje vrijeme oftalmolozi ne mogu locirati problem. Svakako se javite za drugo mišljenje na neku od klinika.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri × tri =

Back to top button