Kapi za očni tlak Trusopt i krvavo oko – da li nastaviti kapati?

Poštovanje doktore, 58. sam godište i operirala sam ablaciju retine. Koristim kapi za oči Trusopt za snižavanje očnog tlaka, ali oko mi je izuzetno krvavo. Očni tlak na zadnjem pregledu je bio 30. Ponekad imam bolove u oku. Što da radim i da li i dalje da nastavim s kapima? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kapi trusopt i krvavo oko
Dean Šarić
Poštovana,

ako ste preosjetljivi na Trusopt potrebno je promijeniti terapiju, a pogotovo na tlak 30 potrebna je i dodatna terapija. Odmah se javite oftalmologu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × četiri =

Back to top button