Kako se riješiti naslaga masnoće na gornjim kapcima?

Poštovani doktore, ja imam naslage masnoće na gornjim kapcima i ispod oka i puno su velike. Operirala sam na gornjim kapcima masnoću prije pet godina i povratilo se za mjesec dana. Što da radim? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

naslage masnoće na kapcima
Dean Šarić
Poštovana,

operativni zahvat je samo rješenje posljedica, potrebno bi bilo provjeriti razinu masnoća u krvi i djelovati na sniženje. Što se vjeđa tiče, treba ponoviti zahvat.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest − deset =

Back to top button