Dijete ima crveno oko

Poštovani doktore, dijete mi ima crvene oči. Ništa se ne žali, nema svrbeža niti peckanja, kao ni iscjetka. Što bi moglo biti? Koristili smo kapi Maxitrol, te se povuklo crvenilo. Nakon prestanka ponovo se javlja, ne kao sto je bilo ali ima i dalje crvenila. Što da radimo, koje pretrage savjetujete da uradimo? Djetetu je 3,5 godine. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dijete ima crveno oko
Dean Šarić
Poštovana,

potreban je pregled oftalmologa, najvjerojatnije je riječ o blagoj alergiji, no prepustite to liječniku. Važan je i podatak o starosti djeteta.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button