Aloe Activator Fleur kapi za oči

Poštovani dr. Šarić, dugogodišnji sam Vaš pacijent, koristim leće više od 25 g., izuzetno sam zadovoljna kvalitetom i iskustvom a posebno u najzahtjevnijim situacijama kad su u pitanju oči. Kontrolnim pregledom 24.10.2013 ukazala sam na Aloe Activator Fleur (čudesne kapi) koje imaju široku primjenu i veću od onoga što bi ste na prvi pogled mogli pomisliti. Keratitis, blepharitis, conjuktivitis, glaucom, herpes corneae, katarakta itd. Ukapavanjem (1-3 puta dnevno po 1 kap, naravno bez leća i mjesec dana nakon operativnog zahvata, osim kod timpanoplastike, kapi se ne smiju upotrebljavati). Oči jako peku oko deset sekundi, što je normalna reakcija. Ne smije se treptati, pa će pečenje biti manje. Svaka Vaša sugestija bila bi mi od velikog značaja! Unaprijed zahvalna.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Aloe Activator Fleur kapi za oči
Dean Šarić
Poštovana,

treba biti vrlo oprezan sa biljnim preparatima koje nemaju dokazani učinak. Kao i kod svih alternativnih pristupa pazite se štetnih djelovanja i nemojte ozbiljna stanja liječiti ovakvim preparatima.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

9 + 9 =

Back to top button