ColorMatic® X – Najbrže i najbistrije Rodenstock fotoosjetljive leće do sada

Nove ColorMatic® X leće se od maksimalnog zatamnjenja potpuno posvjetljuju brže nego bilo koje prethodne ColorMatic® leće. Brzina posvjetljavanja bitna je karakteristika fotoosjetljivih leća jer što brže leća postane prozirna, to je iskustvo pogodnije za korisnika.
0 Shares

Sada 54% brže

S ColorMatic® X, Rodenstock je napravio korak naprijed u brzini posvjetljavanja i to za 54% brže nego u prethodnoj generaciji fotoosjetljivih leća.

Toliko bistre, da nećete ni primjetiti da nosite foto leće u unutarnjem prostoru.

Kada ste u zatvorenom prostoru, čak i mala razlika u prozirnosti može imati značajan utjecaj na udobnost nošenja. Zbog toga su u Rodenstock-u nastojali svoje leće učiniti što bistrijim, postižući vodeću prozirnost na tržištu do 95%*.

*Na temelju internih podataka na indeks 1.60

Rodenstock fotoosjetljive leće promjena boje
Foto: Rodenstock

Ultimativna zaštita u svim svjetlosnim uvjetima

ColorMatic® X predstavlja inovativne fotoosjetljive leće s tehnologijom visokih performansi, koja nudi zaštitu od UV svjetla, umjetnog plavog svjetla i štetne refleksije.

Rodenstock fotoosjetljive naočale na suncu
Foto: Rodenstock

S bogatim iskustvom i njemačkim inženjeringom, Rodenstock je posvećen pružanju najviše razine kvalitete i zadovoljstva korisnika.

Savršena leća za svakodnevnu upotrebu

Kombinacija brzine, početne prozirnosti i performansi čini ColorMatic® X najboljim lećama na tržištu za svakodnevnu upotrebu u današnjem dinamičnom svijetu.

Rad s fotoosjeljivim lećama
Foto: Rodenstock

Bilo na putu na posao, na poslu u uredu ili u šetnji na ulici, ColorMatic® X osigurava vizualnu udobnost, praktičnost i vrhunsku zaštitu.

Više na: Rodenstock.hr

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × 3 =

Back to top button