Zeiss Contact Day 1 – dnevne leće za aktivne trenutke bez naočala

Uživajte u maksimalnoj oštrini vida bez tekućina za čišćenje i održavanje, s dnevnim kontaktnim lećama Zeiss Contact Day 1. Ove visokokvalitetne dnevne leće su izvrsna alternativa naočalama u svakodnevnom životu, rekreaciji ili na godišnjem odmoru. Praktične su i korisne u raznim situacijama – čak i ako nosite kontaktne leće samo povremeno.
0 Shares

Novi dizajn za optimalnu udobnost i izvanrednu fleksibilnost

Zahvaljujući posebnim svojstvima materijala, geometrija Zeiss Contact Day 1 leće je optimalno prilagođena današnjim zahtjevima za nošenje. Debljina ruba leće je smanjena za 30% u usporedbi s konvencionalnim dnevnim lećama. Također, rub leća ima neuobičajeno sofisticiran dizajn za dnevnu leću: dvostrani, blago zaobljen i podignut profil ruba leće osigurava bolju razmjenu suza i pokretljivost leće na oku bez iritacije. To štiti oči, smanjuje rizik od infekcija i osigurava dugotrajnu udobnost.

Zeiss Contact Day 1 dnevne lece sferic, toric, multifokal

Visoki stupanj udobnosti tijekom cijelog dana

Contact Day 1 jednodnevne leće izrađene su od bi-ionskog bio-hidrogela. Ovaj prirodni materijal je mekši od konvencionalnih silikon-hidrogela – bez zanemarivanja opskrbe oka kisikom. To osigurava visoki stupanj udobnosti tijekom dana i čini Contact Day 1 leće savršenom alternativom naočalama za posebne, aktivne trenutke.

Stabilno zadržavanje vode za osjećaj svježine

Zahvaljujući bi-ionskom sastavu, Contact Day 1 leće imaju hidrofilni učinak te sadrže 58% vode. Također, smanjeno je nakupljanje depozita na leći, što štiti oko od iritacije i netolerancije – čak i kod nosioca sa suhim očima. Rezultat ovoga je poboljšana kvaliteta vida, ali i udobnost nošenja leća.

Prirodna komponenta – algin

Algin je prirodni agens dobiven od ekstrakta algi. Ovaj visoko hidrofilni polimer zadržava suze na površini leće, stvarajući tako zaštitni suzni film. Također, dodatni ne-ionski agensi poboljšavaju vlaženje te sprječavaju nakupljanje depozita na leći.

Zaštita od sunca

Aktivni UV filter nudi pouzdanu zaštitu od dugoročne štete uzrokovane UV zračenjem – čak i tijekom dugih, aktivnih dana na suncu.

Pakiranje s 32 kontaktne leće – više sadržaja, lakše korištenje

Zeiss contact day 1 pakiranje

Zeiss Contact Day 1 kutijica sadrži dvije dodatne leće za dva dodatna dana nošenja. Pakiranje se osobito lako otvara i može se ponovno zatvoriti samo jednim prstom.

Za svakog po nešto – sferne, torične i multifokalne leće

Contact Day 1 dnevne leće dostupne su u 3 varijante, za korekciju širokog spektra očnih pogrešaka. Osim spheric varijante za korekciju kratkovidnosti i dalekovidnosti, dostupne su u toric varijanti za korekciju astigmatizma. Za aktivne nosioce starije od 40 godina idealna su opcija multifokalne dnevne leće, koje osiguravaju optimalnu vidnu oštrinu za daljinu i blizinu. Baza zakrivljenosti svih Contact Day 1 leća je 8.8, a dijametar iznosi 14.20.

Contact Day 1 – spheric

Contact Day 1 – spheric jednodnevne leće namijenjene su za korekciju kratkovidnosti ili dalekovidnosti. Za korekciju kratkovidnosti, dostupne su dioptrije u rasponu od −0.50 do −6.00 (u koracima od 0.25), te od −6.50 do −16.00 (u koracima od 0.50). Za korekciju dalekovidnosti dostupne su dioptrije u rasponu od +0.50 do +5.00 (u koracima od 0.25), te od +5.50 do +8.00 (u koracima od 0.50).

Zeiss contact day 1 spheric

Contact Day 1 – toric

Contact Day 1 – toric jednodnevne leće namijenjene su za korekciju astigmatizma, ili za korekciju kratkovidnosti i astigmatizma istovremeno. Sferne dioptrije su dostupne u rasponu od plano do -6.00 (u koracima od 0.25), te od -6.50 do -10.00 (u koracima od 0.50). Dostupne jakosti cilindra su: -0,75 / -1,25 / -1,75 (na 10°/20°/70°/90°/110°/160°/170°/180°), te -2.25 (na 180°).

Zeiss toric

Contact Day 1 – multifocal

Contact Day 1 – multifocal jednodnevne leće namijenjene su za korekciju kratkovidnosti ili dalekovidnosti, te prezbiopije istovremeno. Dakle, omogućuju korekciju vida na svim udaljenostima za osobe starije od 40 godina. Za korekciju kratkovidnosti, dostupne su dioptrije u rasponu od -0.25 do -10.00 (u koracima po 0.25), dok su za korekciju dalekovidnosti dostupne dioptrije u rasponu od plano do +5.00 (u koracima po 0.25). Za korekciju prezbiopije, na raspolaganju su dvije adicije, “Tip A” (+0.75), te “Tip B” (+1.50).

Zeiss multifocal

Zeiss kontaktne leće potražite u svim boljim očnim poliklinikama i optikama!

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × četiri =

Back to top button