Ženska kolekcija naočala Prada Eyewear za proljeće/ljeto 2018.

Prada naočale 2018

Nova kolekcija ženskih naočala marke Prada za proljeće i ljeto 2018. bavi se suvremenom ženstvenošću, donoseći inovativan spoj moderne estetike, stilskog eksperimentiranja i svevremenske elegancije.

Za proljeće i ljeto 2018. tu su čiste linije, atraktivni detalji i metalni profili vješto izvedeni poput tankih niti, u savršenom spoju s izuzetno ženstvenim elementima poput voluminoznih oblika i retro detalja.

Posebna kolekcija Prada Ultravox predstavljena na modnoj reviji nadahnuta je stripovima. Geometrijski oblici dodatno su istaknuti ekstremnim profilima i oštrim rubovima koji podsjećaju na imidž neustrašivih junakinja.

Moderna elegancija kolekcije Prada Cinéma ponovno je s nama, s novom stilskom reinterpretacijom: metalni detalji – lajtmotiv cijele kolekcije – sada su dodatno naglašeni i postaju još primjetniji, dok leće ostaju vjerne svom prepoznatljivom plosnatom dizajnu.

I za kraj, dioptrijski okviri Prada Journal preosmišljavaju kodove kolekcije, spajajući eleganciju metala s vintage dizajnom.

Posebna kolekcija Prada Ultravox za 2018

Prada suncane naocale 2018

Model SPR 19U. Izravno s Pradine ženske modne revije za proljeće i ljeto 2018. stižu ove acetatne sunčane naočale iz posebne kolekcije Prada Ultravox, elegantnog okvira s lako podesivim metalnim nosnim jastučićima za što bolje pristajanje. Četvrtasti prednji dio dodatno je naglašen gornjim elementom u crnoj ili kontrastnoj – bijeloj, žutoj ili crvenoj – boji. Sve kombinacije dolaze s lećama boje ugljena. Pradin logo ispisan je slovima.

Prada sunčane naočale

Model SPR 63U. Ove metalne sunčane naočale iz posebne kolekcije Prada Ultravox predstavljene su na modnoj reviji za proljeće i ljeto 2018. Metalni okvir imaju izuzetno tanke profile, dok naglašenu mačkastu siluetu definiraju istaknuti dvostruki most i vitke ručkice. Model je dostupan u crnoj, boji čelika i blijedo zlatnoj sa smeđim i lećama boje ugljena. Pradin logo elegantno je ugraviran na ručkice.

Prada naočale 2018

Model SPR 64U. Predstavljen na modnoj reviji za proljeće i ljeto 2018., drugi model iz posebne kolekcije Prada Ultravox također se pojavljuje i u oglasnoj kampanji. Okvir je izrađen od izuzetno tankog metala, dok ekstreman oblik četvrtastog prednjeg dijela definiraju čiste linije i oštri rubovi. Naočale su dostupne u nijansama crne, boje čelika i blijedo zlatne sa smeđim i lećama boje ugljena. Pradin logo elegantno je ugraviran na ručkice.

Kolekcija sunčanih naočala Prada Eyewear za žene

Prada naočale 2018

Model SPR 12U – Prada Cinéma. Nove sunčane naočale iz legendarne kolekcije Prada Cinéma pojavljuju su u ovogodišnjoj reklamnoj kampanji za proljeće i ljeto. Velik, ženstveni prednji dio odlikuje se sofisticiranom konstrukcijom: leće se preklapaju s acetatnim okularima identične nijanse, a cjelokupni dojam zaokružuje sjajni metalni dio uz obrve. Ručkice ostaju vjerne plosnatom dizajnu, koji je također lajtmotiv cijele kolekcije. Leće su dostupne u nijansama tinte, tamnosive, kave i tamne čokolade u kombinaciji s metalnim dijelovima u boji čelika, svijetlog zlata i zlata. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Prada naočale 2018

Model SPR 14U. Ovaj novi acetatni model iz Pradine kolekcije ženskih sunčanih naočala reinterpretira iluzionistički efekt prisutan u posebnoj kolekciji Prada Tapestry. Ženstvenu mačkastu siluetu obogaćuju zaigrani koloristički umeci, nadahnuti sezonskom paletom boja, dok ručkice obilježava profinjen, linearan dizajn. Paleta boja uključuje nijanse crne, kamuflažne i plovućca, kakaa i granatno crvene, crne i granatno crvene, u kombinaciji s plavim i ružičastim teksturama. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Prada sunčane naočale 2018

Model SPR 13U. Nove Pradine ženske sunčane naočale utjelovljuju sofisticiranu ženstvenost. Ovaj acetatni model velikog, blago zaobljenog prednjeg dijela i odvažnih ručkica nadovezuje se na iluzionističke motive kolekcije Prada Tapestry finom suigrom praznih prostora i umetaka u kontrastnim bojama. Dostupan je u crnoj, boji kakaa, boji plovućca i boji talka, s istobojnim ili kontrastnim umetcima u nijansama crne, bijele, plovućca i sive. Pradin logo ispisan je slovima.

Prada 2018 naočale

Model SPR 21U. Elegancija i suvremen dizajn glavna su obilježja ovih novih Pradinih ženskih sunčanih naočala. Kvadratan, blago mačkasti prednji dio obogaćuju najlonski rubovi i inovativan valovit dvostruki most. Izuzetno tanke metalne ručkice ističu se svojim čistim, linearnim dizajnom. Naočale su dostupne u zlatnoj, blijedo zlatnoj i srebrnoj, sa crnim, granatno crvenim i bijelim umetcima. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Prada 2018 sunčane naočale

Model SPR 60U. Sunčane naočale nove Pradine kolekcije za žene reinterpretiraju estetske kodove moderne elegancije. Velik, ovalni prednji u prvi plan stavlja leće bez okvira i vitke metalne profile. Metalne ručkice krasi izuzetno vitak cilindričan dizajn. Nijanse zlatne, ružičasto zlatne, olovne i srebrne prati paleta zrcalnih leća u nijansama tamne čokolade, tamnosive, tamnosive s ružičasto zlatnom, ružičaste sa srebrnom i plave. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Kolekcija dioptrijskih okvira Prada Eyewear za žene

Dioptrijski okviri Prada 2018

Model VPR 54V – Prada Journal. Novi metalni okvir iz dioptrijske kolekcije Prada Journal. Vintage note definiraju estetiku okruglog prednjeg dijela kojemu posebnu dozu osobnosti daje dio uz obrve od četkanog metala. Ručkice se ističu svojim stanjenim dizajnom i pločicom s finom gravurom Pradinog logotipa. Model je dostupan u mat blijedo zlatnoj s četkanom srebrnom, u mat čeličnoj s četkanom zlatnom, kao i u kombinacijama zlatne i mat zlatne, čelične i mat srebrne s crnim detaljima.

Prada dioptrijski okvir 2018

Model VPR 14U– Prada Cinéma. Nova dioptrijska verzija kolekcije Prada Cinéma. Acetatni prednji dio, sada stanjenog profila, osvijetljen je sjajnim metalnim dijelom uz obrve, dok metalne ručkice ostaju vjerne plosnatom dizajnu karakterističnom za kolekciju. Okvir je dostupan u kombinaciji boje plavučca i providne, tamne čokolade i providne, boje kave i providne, ružičaste i providne, te crne, sve u kombinaiciji s četkanim metalnim nijansama čelika, zlata, kave i pješčane zlatne. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Prada dioptrijske naočale 2018

Model VPR 62U. Ženstvena, rafinirana estetika glavno je obilježje ovog novog dioptrijskog okvira iz Pradine kolekcije za žene. Izuzetno tanka metalna silueta privlači poglede svojim kvadratnim, blago mačkastim prednjim dijelom, obogaćenim najlonskim detaljem na gornjim kutovima, povezanim dvostrukim metalnim profilom. Niz metalnih nijansi – od zlatne, preko blijedo zlatne do ružičasto zlatne – upotpunjen je umetcima boje slonovače, boje purpura, boje plavučca i bež boje. Pradin logo izveden je u finoj gravuri.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!