NIDEKOV LE-700 osvojio je MTP zlatnu medalju!

NIDEK ponosno objavljuje da je njihov LE 700 dobio nagradu „MTP zlatnu medalju“ na “OPTYKA 2014” – optičkom sajmu koji je održan u Poznanu u Poljskoj između 7-og i 8-og studenog 2014. godine. LE 700 je dobio međunarodnu nagradu prvi put.
0 Shares

OPTYKA je sajam koji se održava u Poljskoj svake druge godine. „MTP zlatna medalja“ je nagrada koja predstavlja garanciju visoke kvalitete za dioptrijske okvire, leće i optičke instrumente. Ove je godine šest instrumenata uključujući LE 700 nagrađeno. NIDEK je osvojio ovu nagradu tri puta i to za Lex 1000 na prvom OPTYKA sajmu u 2008. godini te za ME 1200 u 2010. godini na drugom OPTYKA sajmu.

„Nas je vijest o ovoj međunarodnoj nagradi obradovala i ne možemo skriti svoje zadovoljstvo i oduševljenje time da je LE 700 dobio svoju prvu međunarodnu nagradu. Ova nagrada je rezultat NIDEKOVA najnovijeg tehnološkog dostignuća koja omogućuju korisniku proizvodnju vrhunskih naočala s nevjerojatnom lakoćom.“ Rekao je Motoki Ozawa, predsjednik NIDEK CO., LTD.

LE-700 je vrlo kompaktno, “all-in-one” rješenje. Sadrži integrirani inteligentni blocker i “Tracer-free” tehnologiju koja očitava demo leće i uzorke. Zaslon u boji osjetljiv na dodir s intuitivnim ikonama čini cjelinu izuzetno user-friendly, te s vrlo jednostavnim uputama vodi korisnika kroz cijeli proces.

S LE 700 možete stvoriti sustav koji se najbolje prilagođava vama i vašim potrebama.

LE-700 nije samo stroj za brušenje – to je potpun sustav, koji povezuje NIDEK napredne tehnologije u kompaktni uređaj.


Ekskluzivni zastupnik firme NIDEK Co. Ltd.

Dea Lens Project


0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

osamnaest − pet =

Back to top button