Hailey Bieber X Vogue Eyewear II. sezona

Dojmljiv stil s ležernim stavom, formula je kojom Hailey Bieber uokviruje najatraktivnije sezonske modne trendove u svojoj drugoj kolekciji za Vogue Eyewear.
0 Shares

Nadovezujući se na oštre kutove i razigrane fasete iz prve kolekcije, Hailey hvata posljednje zrake ljetnog sunca koje se u svjetlucavim tonovima pretapaju u meke siluete jeseni i zime. Pritom se odlučila za zaobljene konture i zemljane boje mliječnog sjaja kako bi istaknula prirodnu ljepotu četiri nova osnažujuća modela. Pred vama je klasika s odvažnim, trendovskim pomakom.

Dizajnirani kako bi podigli svakodnevne modne odabire svojim prepoznatljivim stilskim izričajem, srednje debeli profili i fino polirane površine pašu uz sve, bio to najmoderniji „party-ready look“ ili elegantna jednobojna kombinacija. Neočekivani kutovi pobrinut će se da ovo budu naočale koje ćete nositi tijekom cijele godine, s najrazličitijim outfitima.

Jeste li spremni nabaciti Vogue s Hailey? Otkrijte novu kolekciju na vogue-eyewear.com.

0VO5444S

Vogue sunčane naočale 0VO5444S

Spremne za svaki mogući sezonski trend i nijansu, blistave boje mliječnog sjaja i neočekivani kutovi obogaćuju profil ovog sunčanog modela za svaki dan specifičnim daškom glamura. Srednje debelih okvira i mekih rubova, ove sunčane naočale iz linije Hailey Bieber savršen su izraz trendovskog chica. Dostupne su u svjetlucavoj pješčanoj ili zelenoj boji, obje mliječnog sjaja, s nijansirano zasjenjenim sunčanim lećama, kao i u crnoj te havani za dojmljiv, klasičan stil.

0VO5445S

Vogue sunčane naočale 0VO5445S

Prvorazredni glamur protkan daškom ležernosti: sjajne metalne romboidne zakovice i mekane kosine daju ovom sunčanom modelu šarmantan zaigrani ton. Pred vama su naočale za cijeli dan, od doručka do koktela. Trendovska zelena i sofisticirana smeđa izvedba, obje mliječnog sjaja, zrače celebrity stilom, dok klasična crna te tamna havana s tonski usklađenim lećama predstavljaju nepogrešiv izbor za savršeno usklađen look.

Hailey Bieber Vogue naocale

0VO5446

Vogue dioptrijski okvir 0VO5446

Otmjen, ali nikad uštogljen, ovaj dojmljiv a opet svakodnevan model u prvi plan stavlja prekrasnu siluetu koja 100% odražava stil Hailey Bieber. Poigravajući se poliranim profilima s metalnim romboidnim zakovicama i chic nijansama sive ili smeđe, obje mliječnog sjaja, ovaj srednje debeli acetatni mačkasti okvir obogaćuje svakodnevni izgled neodoljivim stavom, dok mu prepoznatljive ručkice i posebno pakiranje daju dozu privlačne ekskluzivnosti.

0VO5447

Vogue 0VO5447

Prepun osobnosti i specifičnog stila, ovo je model koji bi se trebao naći u svakom ormaru. Ističući skulpturalne siluete i privlačan nakošeni dio uz obrve prozirnom bojom, ovaj dioptrijski okvir jednako je klasičan i jedinstven. Trendovska pješčana i zelena, obje mliječnog sjaja, kao i klasična crna ili tamna havana čine ga zvijezdom ove i mnogih budućih sezona.

O tvrtki Vogue Eyewear:
https://www.vogue-eyewear.com
facebook.com/Vogue.Eyewear
twitter.com/VogueEyewear
Instagram.com/vogueeyewear

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest − tri =

Back to top button