Predstavljamo Beltone Serene™ slušna pomagala

Slušajte najbolje što možete u bučnim situacijama uz Beltone Serene™ slušna pomagala. Ova malena, ali snažna slušna pomagala su najbolja za svakodnevni život.
0 Shares

Beltone Serene nudi mnoštvo naprednih tehnoloških značajki kako biste osigurali lako slušanje, bez obzira na okruženje u kojem se fizički nalazite.

Ovim se slušnim pomagalima može jednostavno upravljati putem aplikacije Beltone HearMax, koja vam omogućuje da promijenite postavke na svojim slušnim pomagalima kako bi odgovarale situaciji u kojoj se nalazite.

Serene nudi bežično povezivanje tako da možete jednostavno prenositi pozive sa svog mobilnog uređaja, pa čak i uživati u svojoj omiljenoj televizijskoj emisiji.

Belton Serene povezivanje i kompatibilnost
Foto: Beltone Serene™

Povezivanje i kompatibilnost

Beltone Serene je spreman za bežično povezivanje s raznim pametnim uređajima kako bi se osiguralo lako slušanje tijekom cijelog dana.

Korisnici mogu jednostavno streamati pozive sa svojih pametnih telefona ili čak uživati u streamanju svojih omiljenih televizijskih emisija putem Bluetooth veze.

Uz najnoviji Bluetooth Auracast možete se čak povezati sa emitiranjem zvuka s javnih mjesta (aerodroma, kina, stadiona…) i drugih lokacija koje nude Auracast.

Belton Serene dizajn i udobnost
Foto: Beltone Serene™

Dizajn i udobnost

Beltone Serene posebno je dizajniran kako bi korisnicima osigurao udobno nošenje tijekom cijelog dana. Ovaj jedinstveni uređaj dostupan je u različitim stilovima, a prepoznatljiv zakrivljeni oblik ovog slušnog pomagala čini ga iznimno diskretnim.

Dostupan je u osam različitih boja: Sparkling Silver, Champagne, Gold, Bronze, Deep Black, Espresso, Graphite i Warm Grey.

Belton Serene boje
Foto: Beltone Serene™

Svi modeli slušnih pomagala Beltone Serene izrađeni su da budu otporni na znoj i vodu, tako da nikada ne morate propustiti nijedan trenutak, bez obzira kamo vas dan odvede.

Baterije i punjenje

Ovo slušno pomagalo nudi različite opcije baterija ovisno o specifičnom stilu u koji ste odlučili uložiti. Sve opcije aparata sa slušalicom u uhu dolaze standardno s tradicionalnim baterijama.

Belton Serene baterije i punjenje
Foto: Beltone Serene™

Međutim, opcije mikro aparata sa prijemnikom u uhu dolaze s baterijama koje se lako pune. Ove punjive litij-ionske baterije izdržat će cijeli dan s jednim punjenjem, osiguravajući da uvijek možete čuti.

Cijena slušnih aparata Beltone Serene™

Cijena Beltone Serene™ aparata se kreće od 1000 eura na više, ovisno o stupnju oštećenja sluha. Uz sami aparat potrebno je kupiti i slušalicu, a cijena slušalica se kreće od 100 eura na više. Dakle, početna cijena Beltone Serene™ kompleta (jedan aparat + jedna slušalica) iznosi 1100 eura u maloprodaji.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

10 + dvanaest =

Back to top button