Što je kuglica veličine graška na kapku?

Poštovani doktore, na desnom oku mi je izašla kuglica na kapku veličine graška. Već dva mjeseca je tu. Ovako mi ne smeta, ali se baš vidi kada trepćem. Šaljem vam sliku kuglice. Molim mišljenje, što je to? Hvala.

kuglica na kapku
Kuglica na kapku veličine graška.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kuglica na kapku
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o žlijezdi koja se nakon upale pretvorila u cistu. Potreban je jednostavan operativni zahvat kako bi se uklonila. Javite se oftalmologu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × 1 =

Back to top button