Sluz u oku i osjećaj grebanja?

Poštovani, već par dana mi se pojavljuje u očima providna sluz koja kao da je spojena uz kapke i bjeloočnice. Ne mogu je maknuti maramicom nego moram prstima. Ne znam kako to bolje objasniti, a na netu nisam našla ništa o tome. Upravo ta sluz mi izaziva osjećaj grebanja u oku. U jutru kad se probudim kapci mi budu natečeni, a oči crvene i vodene. Što je u pitanju? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

sluz u oku, grebanje u oku
Dean Šarić
Poštovana,

najvjerojatnije je riječ o alergiji, svakako posjetite oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Postovani imam pitanje jedno nosim lece vec godinu dana i nisam imala nikakvi problema do prije par dana iz oka mi izlazi neka sluz bijela i pomalo mi se zamuti vid i smeta mi sta da radim hvala unaprijed

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 + sedamnaest =

Back to top button