Problem s raspoznavanjem boja i karijera policajca?

Poštovani doktore, imam problema s raspoznavanjem boja. Zanima me da li će mi to imati neki utjecaj, pošto želim upisati kurs za policajca u Sremskoj Kamenici? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

ne raspoznavanje boja policija, neprepoznavanje boja kod policajca, daltonizam kod policajca
Dean Šarić
Poštovani,

vjerojatno hoće, naime kriteriji za takva zanimanja su prilično strogi. Teškoće u raspoznavanju boja su prirođene i postoji cijeli niz poremećaja, od sasvim blagih do ekstremnih. No takvi se poremećaji ne mogu liječiti pa pristupite pregledu gdje će Vam dati konkretan odgovor.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest − sedam =

Back to top button