Nitko mi ne može dobro odrediti dioptriju za rad

Poštovani, po profesiji sam stomatolog i već dvadesetak godina nosim naočale, ali problem je što mi ni jedan oftalmolog ne može dobro odrediti dioptriju za rad pošto kao stomatolog na raznim udaljenostima radim, tj. prilaz pacijentima mi je od 20-30 cm pa više. Hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, dioptrija za rad
Dean Šarić
Poštovana,

solidne progresivne naočale trebale bi riješiti problem. Za to je potreban iskusan optičar i što preciznija suradnja optičara i pacijenta.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

 1. poštovani molim Vas, dali mi možete od prilike napisati cijenu progresive s unaprijed se zahvaljujem

  Helena Breser

  1. Poštovana,

   cijene progresivnih leća renomiranih proizvođača se kreću od 2500kn za par, pa na više. Cijena ovisi o širini vidnog polja u lećama, debljini leća, zaštitnim slojevima, visini dioptrije itd.

   Lijep pozdrav,
   Optometrija.net tim

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button