Imam alergiju na mačke, što mogu uraditi?

Poštovani, imam alergiju na mačku koja živi u mom stanu. Ne dam joj više da bude u spavaćoj sobi, ali zanima me dali mogu uraditi još nešto? Imam sve simptome, osjećaj paljenja, suzenje, peckanje itd. Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

alergija na mačke
Dean Šarić
Poštovani,

hm, rješenje postoji, ali nisam siguran da bi Vam se dopalo. Svakako treba vidjeti da li je zaista riječ o alergiji na mačku, ako se simptomi povlače kada ste negdje na putu bez mačke vrlo vjerojatno jest, no treba isključiti i ostale moguće alergene.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest + dvadeset =

Back to top button