Crvenilo oko očiju

Poštovanje, od prije mjesec i pol oko očiju, pogotovo lijevog oka, pojavilo mi se crvenilo ispod oka. Doktorica opće prakse mi je dala onu malu kremicu (?) koja se stavlja u oko za upale, da mažem oko očiju 7 dana. To se nije povuklo, pa sam nastavila s terapijom. Oko 13 dana sam sve skupa mazala i prekinula jer me je cijelo vrijeme zatezalo oko očiju i isušilo se. Međutim, nije se skroz povuklo i još mi je crvenkasto ispod lijevog oka i zateže. Ali u oku mi je suhoća i ujutro kao omaglica. Dermatolog je rekao da nije alergija i već desetak dana pijem Dioksiciklin kapsule 100mg/x. Molim Vas čime da tretiram lijevo oko i oko oka? Unaprijed se zahvaljujem, jer Vi ste mi prije punih 7 godina laserski operirali dioptriju.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

crvenilo oko očiju
Dean Šarić
Poštovana,

svakako morate na oftalmološki pregled, čim prije tim bolje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

3 Komentara

  1. Poštovani,tri dana nastupilo mi je crvenilo na lijevo okopostepeno krenulo od vrha nosa,zatim zaokružilo cijelo oko,i za dva dana se ista radnja prebacila i na desno oko.Napominjem da mi se prije crvenila promijenio miris u nosu,zatim osjećam laganu bol u srednjem uhu.Malo mi šumi u ušima,napominjem da imam 72 gd.i malo povišen tlak.Od ljekova uzimam samo za tlak IRUZID 20 +25ujutro 1 tableta,a navečer ALMIRIN 5 mg 1 tb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × tri =

Back to top button