Bol u očnim kapcima – što je uzrok?

Poštovani, već više godina (10-15) imam problem s nesanicom. Sve sam isprobala, od liječnika do liječnika, alternativna medicina – homeopatija, akumpuktura, čajevi itd. Sad trenutno pijem lijekove za nesanicu. Spavam, ali meni je glavni problem što i pored toga zadnjih godinu dana imam bol u očnim kapcima. Sve u vezi s očima je uredu (očni tlak, očno dno, moguće upale…). Sad mi je vaša kolegica rekla da nije ni alergija. Što mislite što je uzrok? Bol je jaka i tjera me da držim oči zatvorenima. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bol u očnim kapcima
Dean Šarić
Poštovana,

kako vjerojatno nije riječ o problemima s očima treba isključiti druge uzroke (neurološki ili otorinolaringološki). No ako je i to u redu trebali bi se obratiti nekoj od ambulanti za bol koje imaju veće neurološke klinike. Na žalost više od toga Vam ne mogu pomoći.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dva × dva =

Back to top button