Potvrda uspješnog rasta Rodenstocka na tržištu Hrvatske

Prošli tjedan, kao i uvijek, tim Ni-Va lens-a bio je izuzetno produktivan. Naime, imali smo veliku čast ugostiti njemačku delegaciju iz Rodenstocka na našoj lijepoj obali. Posjetili su nas gospodin Soren Ostergaard koji je potpredsjednik međunarodne prodaje u Rodenstock grupi i Matthias Holztrattner koji je voditelj međunarodne prodaje.
0 Shares

Kao što znate, Ni-Va lens je partner i glavni distributer Rodenstocka od 2006. godine. Zajedničkom pametnom prodajnom strategijom i međusobnom podrškom podigli su standarde u prodaji naočalnih leća na novu razinu.

Soren Ostergaard

Upravo je ovim posjetom gospodin Ostergaard želio pokazati da smo na pravom putu, a ujedno je želio s nama podijeliti svoje velike planove za naredne godine. Osim toga, velika nam je čast bila pohvala gospodina Ostergaarda za prodajne rezultate Mycona koji su izvrsni i, prema njegovim riječima, primjer su dobre i uspješne prakse implementacije ovog revolucionarnog proizvoda za dječju kratkovidnost:

“Ova leća je glavni Rodenstockov patent i mi ga ponosno proizvodimo u našim vlastitim tvornicama i nastavit ćemo to činiti. Veliko hvala Ni-Va lens timu na njihovom marljivom i predanom radu kako bi što više ljudi moglo vidjeti razvoj problema kratkovidnosti za koji imamo ovo izvrsno rješenje. Planovi su nam ambiciozni, ali vjerujemo da ćemo s ovakvim partnerima ostvariti sve svoje ciljeve.”

Ostanite s nama da vidite što slijedi iz Rodenstocka.

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button