Održana prezentacija o Rodenstock MyCon lećama u Osijeku i Zagrebu

Dana 6.3. u Hotelu Waldinger u Osijeku i 7.3 u Golf clubhouse Zagreb, pod pokroviteljstvom osječke firme Ni-Va Lens d.o.o., organizirano je stručno predavanje predstavnika njemačke multinacionalne kompanije Rodenstock Gmbh. Radilo se o prezentaciji inovativnog dugo očekivanog proizvoda, dioptrijske naočalne leće za korekciju i usporavanje rasta kratkovidnosti kod djece i mladih.
0 Shares

Svjetska premijera ovog doista izuzetnog proizvoda bila je tek prije nekoliko dana, točnije 1.3.2023., a sada je već prezentiran i prisutan na našem tržištu. Edukatori su se obratili velikom broju zainteresiranih oftalmologa, optometrista i optičara.

Kako se radi o prvom i jedinom proizvodu na hrvatskom tržištu koji zadovoljava specifične parametre, kao i doista ubrzanom porastu kratkovidnosti kod mlađe populacije, struka je pokazala doista veliki interes.

Rodenstock MyCon predavanje

Rodenstock MyCon leće ispravljaju kratkovidnost dok kontroliraju produljenje oka, usporavajući napredovanje kratkovidnosti. Uz MyCon leće, svjetlo u periferiji se lomi tako da pada ispred mrežnice, usporavajući izduživanje oka, ključni aspekt održavanja dječjeg vida.

Rodenstock MyCon predavanje

Također, prezentiran je i oftalmološki uređaj Myopia Master, najsuvremeniji svjetski instrument direktno povezan s detekcijom i praćenjem kratkovidnosti.

Više o Rodenstock MyCon naočalnim lećama saznajte u članku:

Rodenstock MyCon – Nove leće za kontrolu miopije kod djece

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − šest =

Back to top button