Idete na put, a nosite naočale i leće? Pripazite na ove stvari

popust lasersko skidanje dioptrije, nagradna igra, optical express

Ponekad briga oko naočala i leća zaista zna upropastiti trenutke u kojima uživamo. Samo se sjetite kako je to kada imate dioptrijske naočale, a želite uživati u sunčanom danu i staviti sunčane naočale, no ne možete, jer onda ne bi vidjeli.

Na žalost, prilikom putovanja ne pridaje se dovoljno pažnje naočalama i lećama sve dok nam se npr. naočale ne potrgaju. Kako bi spriječili probleme koji bi nam mogli upropastiti putovanje potrebno je unaprijed sve pripremiti.

5 savjeta kako putovati s dioptrijom:

  • Ne nosite samo jedan par naočala. Ponekad se ideja nošenja dva para naočala čini pretjeranom. No, ako se tijekom putovanja potrgaju naočale, jednostavno imate druge u rezervi i možete mirno nastaviti uživati u znamenitostima grada.
  • Kupite čvrstu kutijicu za naočale. Nikako nemojte čuvati naočale u laganim i mekanim kutijicama. To je pogotovo važno prilikom transporta vaše prtljage.
  • Uvijek uzmite dodatni par leća, u slučaju da vam trenutačne ispadnu prilikom raznih aktivnosti kao npr. za vrijeme kupanja u hotelskom bazenu.
  • Ne držite oba para naočala u istoj torbici. Ako vam na putovanju ukradu torbicu u kojoj držite naočale, bilo bi dobro kada bi vam drugi par bio u hotelu na rapolaganju.
  • Bez obzira na dioptriju, nosite sunčane naočale. Nemojte štedjeti na svom vidu. Ako nosite dioptrijske naočale, uložite u svoje zdravlje i kupite sunčane naočale s dioptrijom ili laserski uklonite dioptriju zauvijek.

Putovanja su luksuzi u kojima svi uživamo. Kažu da nas svaki grad na neki način promijeni i ostavi utisak za cijeli život. Putovanje je avantura u kojem trebamo uživati, a dioptrija često zna biti glavni uzrok problema i zato se sve veći broj ljudi odlučuje za lasersko skidanje dioptrije.

Putovanje nakon laserskog skidanja dioptrije

Ako mislite da će vas zahvat laserskog skidanja dioptrije spriječiti u putovanju, ne trebate se brinuti. Laserska korekcija vida je kratkotrajan i potpuno bezbolan zahvat.

  1. Zahvat traje desetak minuta
  2. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bi se utvrdilo jeste li kandidat
  3. Već idući dan nakon operacije možete obavljati svakodnevne aktivnosti

Ne morate se brinuti da nakon laserskog skidanja dioptrije nećete moći otići na planirano putovanje. Štoviše, vaše putovanje bit će kvalitetnije i ljepše bez dioptrije i brige oko naočala ili leća.

Prijavite se u polikliniku Optical Express na pregled za lasersko skidanje dioptrije i saznajte jeste li kandidat. Iskoristite 30% popusta na sve metode do 15.11. i osvojite putovanje u Barcelonu za dvoje.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!