Što može biti uzrok krmeljanja očiju?

Poštovani doktore, zanima me što može biti uzrok krmeljanja očiju? Bris u redu i nosa i grla i spojnice oka. Čak sam i laserski skidao dioptriju i ok je prošlo, ali i prije tog i poslije imam to učestalo krmeljanje. Bio sam na pregledu biomikroskopom i opet isti stari problem koji nikako ne uspijevam riješiti. Slikao sam i sinuse da nije do začepljenja došlo, i nije. Suzni kanali isto prohodni. Da napomenem imao sam bakteriju klepsijelu u grlu za koju sam smatrao da je uzrokom mojih problema, riješio sam je se, ali i dalje problemi isti. Molim savjet.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

krmeljanje očiju
Dean Šarić
Poštovani,

najvjerojatnije je riječ o suhoći oka koja je u pozadini Vaših problema, također je moguće riječ o blagoj alergijskoj bolesti, ali i kombinaciji ovih dvaju problema. Vaš oftalmolog bi trebao razlučiti o čemu je riječ na temelju testova suhoće i biomikroskopskog pregleda.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četrnaest − 14 =

Back to top button