Prada naočale – kolekcije za 2014.

Prada naočale 2014, prada kolekcija za 2014, prada naočale

Prada je postala sinonimom stila koji često nagovještava i diktira nadolazeće estetske trendove. Njezin inovativan duh i radoznalost u kombinaciji sa snažnom tradicijom majstorskog rada primjetan je u svakom segmentu, od procesa oblikovanja i izrade proizvoda sve do mjesta prodaje.

Kolekcije jesen-zima 2013

Pradina ženska kolekcija za jesen i zimu 2013 nadahnuta je kontroverznom ženstvenom osobnošću, kod koje su izljevi ženstvenosti ukroćeni introvertiranim stavom.

Podsjećajući na retro stil iz 1940-ih, nova kolekcija donosi sofisticirane modele kod kojih se široki i uglati prednji dijelovi okvira kombiniraju s tankim metalnim ručkicama, te sinusoidnim i esencijalnim linijama u suigri s odvažnim i geometrijskim volumenima. Paleta boja varira od tradicionalne crne, boje slonovače i kakao tonova do živopisnih reinterpretacija klasične kornjačevine.

Modele posebne kolekcije Ornate krasi niz dekorativnih kamenčića koji osvjetljuju okvire pretvarajući ih tako u jedinstvena remek-djela koja se poigravaju svevremenskom kombinacijom crne i bijele.

Muška kolekcija naočala za jesen i zimu 2013 donosi fini balans ostvaren kombinacijama isključivo klasičnih linija i sofisticiranih procesa.

Suvremeni dojam kolekcije naglašavaju nježno zaobljene četvrtaste linije prednjih dijelova okvira u kombinaciji s eksperimentalnim linearnim profilima ručkica i leća.

Elegantni tonovi boja, ekskluzivni acetati te kontrast matiranih i sjajnih površina potvrđuju kreativan duh koji prožima cijelu Pradinu kolekciju naočala za jesen i zimu 2013.

Kolekcija za žene

Posebna kolekcija – projekt “Cinéma”

Prada naocale SPR 09Q

SPR 09Q

Model SPR 09Q
. Predstavljen tijekom modne revije ženske kolekcije za jesen i zimu 2013, ovaj sunčani model donosi sofisticiranu konstrukciju u kojoj se susreću elegancija i sirova senzualnost. Peterokutni oblik i debljina acetatnog prednjeg dijela skladno se dopunjuju tankim metalnim ručkicama. Dvostruki metalni most reinterpretiran je u izuzetno ženstvenom stilu. Naočale su dostupne u klasičnoj crnoj, boji slonovače i kornjačevini, a Pradin logo je ugraviran na ručkicama.

Prada naocale SPR 12Q

SPR 12Q

Model SPR 12Q
. Pilotska verzija modela Cinéma koji je blago stanjen ali i dalje prati sezonsku temu velikih acetatnih okvira s tankim metalnim ručkicama. Ove sunčane naočale dostupne su u crnoj, klasičnoj kornjačevini te pješčano sivoj, boji devine dlake i crvenoj kornjačevini dubokog sjaja. Pradin logo je ugraviran na ručkicama.

Prada naocale VPR 18Q

VPR 18Q

Model VPR 18Q
. Mini-kolekcija Cinéma donosi i četvrtasti dioptrijski model. Tanjih linija i volumena, ovaj model i dalje zadržava svu sofisticiranost karakterističnu za ovosezonsku temu. Pradin logo ugraviran je na metalnim ručkicama, a sam okvir dostupan je u crnoj, boji slonovače, boji kakaa, klasičnoj kornjačevini i boji devine dlake, te u crvenoj kornjačevini dubokog sjaja.

Posebna kolekcija – projekt “Ornate”

Prada naočale SPR 31P

SPR 31P

Model SPR 31P
. Za čaroliju ovog sunčanog modela iz kolekcije Ornate zaslužni su ručno postavljeni svijetli i tamni kristali, koji poput kapljica krase ženstveni široki prednji dio i zaigrane sinusoidne ručkice. Paleta boja poigrava se kombinacijom klasičnih tonova crne i bijele. Pradin je logo ispisan slovima.

Prada naočale SPR 33P

SPR 33P

Model SPR 33P
. Kod ovog četvrtastog modela iz kolekcije Ornate dekorativni je detalj smješten na ručkicama gdje se trodimenzionalni crni kristalići isprepleću s metalnim koncentričnim kružnicama rezultirajući kompozicijom kristalnih cvjetića koja ne bi bila moguća bez predanog ručnog majstorskog rada koji koristi najkvalitetnije materijale. Paleta boja ovih sunčanih naočala poigrava se klasičnim tonovima crne i bijele, Pradin je logo ispisan slovima.

Prada naočale VPR 10Q

VPR 10Q

Model VPR 10Q
. Kolekcija Ornate donosi i elegantni dioptrijski model. Njegove linije postaju mekše a cvjetni detalj manji, u skladu sa sinusoidnim profilom ručkica, donoseći tako graciozan, lagan i ženstven izgled. Ovaj je okvir dostupan u crnoj, boji slonovače te u klasičnoj kornjačevini. Pradin logo ispisan je slovima na ručkicama.

Kolekcija jesen-zima 2013

Prada naočale SPR 02Q

SPR 02Q

Model SPR 02Q
. Klasičan model elegantnih linija nadahnutih 1950-ima, ali s modernim pomakom. Četvrtasti acetatni prednji poigrava se sa suptilnom mačkastom siluetom, dok završna obrada i zakošene površine ručkica daju trodimenzionalni efekt starinskog duha. Uz klasičnu crnu i srednje tamnu kornjačevinu, paleta boja ovih sunčanih naočala kombinira prednji dio boje slonovače, kakaa i ljubičaste s ručkicama u uzorku orhideje, pješčano smeđe te kakao ljubičaste kornjačevine.

Prada naočale SPR 06Q

SPR 06Q

Model SPR 06Q. 
Sinusoidne i simetrične linije karakteriziraju ovaj zaobljeni sunčani model nove Pradine kolekcije ženskih naočala. Vješto izvedene acetatne ručkice sa zakošenim površinama daju sofisticiran trodimenzionalan efekt. Paleta boja uključuje klasične tonove kao što su crna, boja kornjačevine i boja kakaa u kombinaciji s ručkicama u pješčano smeđoj kornjačevini. Pradin logo ispisan je slovima.

Prada naocale SPR 07Q

SPR 07Q

Model SPR 07Q. 
Klasični model Pantos reinterpretiran je mačkastom verzijom koju krasi spoj glatkih linija i odvažnih kreativnih acetatnih detalja. Osim u klasičnim tonovima poput crne, kornjačevine i srednje tamna kornjačevine, Prada ovaj sunčani model nudi i u jarkim dvoslojnim acetatima s kombinacijama boja kao što su plavo-tirkizna te crveno-narančasta. Pradin je logo smješten na ručkicama i ispisan slovima.

Prada naočale SPR 08Q

SPR 08Q

Model SPR 08Q
. Prada ovom kombinacijom sinusoidno oblikovanih metalnih okulara i poluotvorenim okvirom izrađenog od istog acetata kao ručkice donosi još jedno novo viđenje klasičnog modela Pantos. Paleta boja poigrava se jarkim nijansama kakao ljubičaste kornjačevine odnosno crnog ili kakao prednjeg dijela s ručkicama u uzorku orhideje ili pješčano smeđe kornjačevine. Pradin je logo ispisan slovima na ručkicama ovih sunčanih naočala.

Prada naočale VPR 12Q

VPR 12Q

Model VPR 12Q
. Ova minimalistička dioptrijska verzija posebne kolekcije Prada Poeme izostavlja cvjetne ukrase na ručkicama kako bi stavila veći naglasak na debljinu okvira ostajući tako u skladu s temom posebne kolekcije. Osim u klasičnoj crnoj i boji kornjačevine, Prada ovaj model nudi i s prednjim dijelom u jarkoj srednje tamnoj kornjačevini te u kakao ljubičastoj u kontrastu s crvenim ručkicama i ručkicama boje vina. Pradin logo ispisan je slovima na ručkicama.

Prada naočale VPR 14Q

VPR 14Q

Model VPR 14Q
. Ovaj dioptrijski ženski model iz nove kolekcije Journal nadahnut je stilom iz 1950-ih pa njegov četvrtasti acetatni prednji dio donosi suptilnu mačkastu siluetu dok završna dorada i zakošene površine ručkica dopunjuju trodimenzionalni vintage-efekt. Okvir je dostupan u klasičnoj crnoj i srednje tamnoj kornjačevini, kao i u kombinacijama prednjeg dijela boje slonovače, kakaa i ljubičaste s ručkicama u uzorku orhideje, odnosno u pješčano smeđoj ili kakao ljubičastoj kornjačevini.

Kolekcija za muškarce

Posebna kolekcija – projekt “Cast”

Prada naočale SPR 34P

SPR 34P

Model SPR 34P
. Luksuzni model iz posebne kolekcije Cast s posebnom pažnjom kombinira tradicionalne linije i sofisticiran proces izrade. Predstavljen na modnoj revije muške kolekcije za jesen-zimu 2013, ovaj sunčani model ističe četvrtasti blago zaobljeni profil prednjeg dijela u kontrastu s eksperimentalnom linearnom siluetom ručkica i leća. Donji dio okvira je «odrezan» čime se dobiva kontrast klasičnog stila i njegove suvremene interpretacije. Dostupan je u crnoj, matiranoj mramornoj crnoj i boji kakaa. Pradin je logo ispisan slovima.

Prada naocale SPR 11Q

SPR 11Q

Model SPR 11Q
. Stilska potraga za savršenom klasikom pretočena je u strukturu koja savršeno spaja stroge linije i odvažne volumene acetatnog prednjeg dijela i ručkica. Kromatska evolucija dio je posebnog karaktera ovog modela čije se različite nijanse kombiniraju u očaravajućim prednjim dijelovima okvira. Okvir je dostupan u crnoj i boji kornjačevine u kombinaciji s bojom senfa i grafitno sivom. Pradin je logo ispisan slovima na ručkicama ovih sunčanih naočala.

Kolekcija jesen-zima 2013/14

Prada naočale SPR 05Q

SPR 05Q

Model SPR 05Q. 
Prada reinterpretira klasični muški četvrtasti model naglašavajući volumen te ističući konture prednjeg dijela geometrijskim dizajnom. Glatke linije ovih sunčanih naočala suprotstavljaju se kreativnoj shemi boja i kontrastima matirane i sjajne završne dorade. Paleta boja uključuje crnu, kakao, mat mramornu crnu i mat kornjačevinu. Pradin je logo ispisan slovima.

Prada naočale VPR 11Q

VPR 11Q

Model VPR 11Q
. Muški dioptrijski model iz nove kolekcije Journal, predstavljen u kampanji za jesen i zimu 2013. krase čiste linije i odvažna debljina, u skladu sa stilskim identitetom marke. Geometrijske ručkice s metalnim detaljima ističu Pradin logo ispisan slovima, a osim u crnoj i boji kornjačevine ovaj je model dostupan i u boji kakaa te u mramornoj crnoj. Ekskluzivni svilenkasto presvučeni acetati s pepita-uzorkom iz muške modne kolekcije za jesen i zimu 2013. krase unutarnji dio ručkica u crnoj i boji kakaa.

Prada naočale VPR 15Q

VPR 15Q

Model VPR 15Q. 
Klasičan dioptrijski model četvrtaste siluete čije bogate konture daju čist esencijalan izgled. Metalna pločica na ručkicama donosi Pradin logo ispisan slovima, a okvir je dostupan u crnoj, mat mramornoj crnoj, mramornoj smeđoj, svijetloj kornjačevini te u boji amaranta.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!