Međunarodni sajam optike i dizajna – opti 2024

Pod motom #weareopti, opti (Međunarodni sajam optike i dizajna) biti će prvi međunarodni sajam u godini koji će se održati u Münchenu od 12. do 14. siječnja 2024. Nakon mjeseci intenzivnih priprema, izlagači i cijeli opti tim vas poziva da posjetite sajam koji postavlja standarde. Četiri puna paviljona u tri snažna dana! Ključni igrači i vrhunski stručnjaci su također na sajmu, kao i naravno top prateći programi.
0 Shares

Proširiti vlastitu konkurentnost, zaštititi klimu, ponuditi bolju viziju?

Oko 390 izlagača, uključujući velike igrače, srednja poduzeća i startupove, dati će odgovore na goruća pitanja s kojima se suočava optička industrija. Moto je: aktivirajte se, divite i povežite s posjetiteljima i izlagačima iz industrije.

Kao međunarodna burza kontakata, sajam opti nudi optičkoj industriji idealnu pozornicu u svoja četiri izložbena paviljona na 44.000 četvornih metara. Na ovom sajmu nisu prisutni samo ključni igrači kao što su Zeiss, Hoya, CooperVision, Silhouette, Marcolin, nego i mnogi drugi koji pridonose motu sajma #weareopti, a posebno oni koji već godinama prate i oblikuju opti kao što su Oculus, OWP grupa s CAZAL-om, Vistan, Charmant, Safilo, Andy Wolf, rolf ili Blackfin.

ISKORISTITE Voucher kod za besplatnu 3-dnevnu ulaznicu: opti24AVHR
Isključivo za stručne posjetitelje!
Link za besplatnu ulaznicu: tickets.opti.de

Želimo vam sretan i uspješan posjet sajmu opti 2024 u Münchenu!

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × 2 =

Back to top button