Zašto mi suze oči?

Poštovani, dobila sam prije nekih 2 mjeseca naočale, dijagnoza astigmatizam, na jednom oku dioptrija 1,75 , a na drugom dioptrija 0,75. Unazad mjesec dana mi jako često suze oči, na različitim mjestima i u različito vrijeme. I to toliko jako da jednostavno moram stati sa autom, otvoriti prozor, pustiti da taj dio prođe. Nakon toga obrišem te suze i krenem kao da ništa nije bilo. Oči me peku dok suze i jednostavno ne mogu gledati. Molim za Vašu pomoć?! Hvala Vam!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

suze mi oči, suze oči, zašto mi suze oči
Dean Šarić
Poštovana,

teoretski ovi problemi mogu biti u vezi s nošenjem naočala, ali će prije biti nešto drugo. Pokušajte vidjeti što bi moglo biti (što se promijenilo unazad mjesec dana). Imao sam slučaj pacijenta koji nikada nije imao nikakve alergije ni preosjetljivosti ali je burno odreagirao na novi osvježivač zraka u autu. Svakako posjetite oftalmologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
1 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button