Očna poliklinika Opto Centar

AdresarOftalmologijaZagrebOčna poliklinika Opto Centar


Adresa Vlaška 64,
10000 Zagreb
Radno vrijeme Ponedjeljak – četvrtak: 08:30 – 20:00h
Petkom: 08:30 – 16:00h
Telefon 01 4686 544
Fax 01 4614 144
Web www.opto-centar.hr
E-mail poliklinika@opto-centar.hr


O nama


OPTO CENTAR je osnovao njegov sadašnji vlasnik Niko Lukenda. Nakon 20-godišnjeg iskustva u proizvodnji kontaktnih leća odlučio je, kao prvi u Hrvatskoj, uvesti suvremenu tehnologiju proizvodnje kontaktnih leća pod nadzorom računala. Zbog toga smo danas u mogućnosti izraditi leće vrhunskog dizajna, udobnosti i kvalitete te ih prilagoditi individualnim potrebama naših kupaca. Leće izvozimo u zemlje srednje i zapadne Europe te Baltičke zemlje. Sve leće proizvedene u OPTO CENTRU posjeduju CE i ISO 13485:2003 certifikate.

Da bi smo se što više približili našim kupcima prije 15 godina otvorili smo OČNI CENTAR u Vlaškoj 64 u centru Zagreba. U njemu na jednome mjestu možete dobiti kompletnu uslugu s punom garancijom.

Pregled vida, specijalističke i sistematske preglede oka te operacije mrene u operacijskoj dvorani opremljenoj prema najsuvremenijim standardima možete obaviti u našoj očnoj poliklinici. Za Vas smo uredili i stranice www.ocni-centar.hr s opširnim informacijama o laserskom skidanju dioptrije i drugim očnim zahvatima. Sve vrste kontaktnih leća dostupnih na našem i svjetskom tržištu kao i posljednje kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala možete potražiti i isprobati u našem ekskluzivno uređenom prodajnom prostoru.

Očna poliklinika nalazi se u vrhunski opremljenom prostoru neposredno iznad optike. Spoj stručnosti medicinskog osoblja i ugodnog ambijenta neki su od razloga zašto su brojni pacijenti odlučili pokloniti svoje povjerenje OPTO CENTRU.

Ukratko, trudimo se našim vjernim kupcima ponuditi vrhunski europski proizvod i visoku kvalitetu usluge u najkraćem roku i uz vrlo konkurentne cijene.


Fotogalerija


Očna poliklinika Opto Centar

čna poliklinika Opto Centar

Očna poliklinika Opto Centar

Fotogalerija

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

20 + sedamnaest =

Preporučeno
Close
Back to top button