Ray-Ban je predstavio novu Reverse kolekciju – nikada niste vidjeli ništa slično

Ray-Ban predstavlja svoju prvu konkavnu leću ikada – revolucionarni dizajn jedinstvene estetike.
0 Shares

Prva takve vrste. Prošlost susreće budućnost. Svevremenske Ray-Ban ikone ponovno dizajnirane s obratom kojeg nitko nije očekivao. Jedinstvenom tehnologijom proizvodnje promijenili smo konvencionalni oblik leće iz konveksne u konkavnu.

Ray-Ban Reverse kolekcija vam omogućava oštar i točan vid s tretmanom protiv odsjaja koji vam omogućava tehnologija SHAMIR™.

Zahvaljujući inovativnom digitalnom procesu, prednja i stražnja strana leće su kalibrirane u savršenoj sinergiji što rezultira lećom koja doseže visoke optičke standarde. Drugim riječima, s Ray-Ban Reverse naočalama moći ćete vidjeti oštrije i preciznije kao nikada do sad!

Reverse Ray-Ban naočale

Zaštita protiv odsjaja

Leća naočala iz kolekcije Ray-Ban Reverse dolaze sa SHAMIR™ zaštitom protiv odsjaja što ovu kolekciju čini još posebnijom. Optimalna spektralna i mehanička svojstva omogućuju besprijekoran vid, smanjujući pritom refleksije do 70% na određenim valnim duljinama na koje je oko najosjetljivije.

Održivi dizajn

Kolekcija Ray-Ban Reverse nije samo stilski, već i ekološki osviještena. Leće su izrađene od bionajlonskih vlakana s 41% udjela ugljika biološkog porijekla. Svaki se detalj pomno razmatra, od dizajna do odabira materijala, što rezultira nenadmašnim performansama i smanjuje ljudski utjecaj na okoliš.

Ray-Ban Reverse Aviator Sun 0RBR0101S

Ray-Ban Reverse 0RBR0101S

Ray-Ban Reverse Wayfarer Sun 0RBR0502S

Ray-Ban Reverse 0RBR0502S

Ray-Ban Reverse Caravan Sun 0RBR0102S

Ray-Ban Reverse 0RBR0102S

Ray-Ban Reverse Boyfriend Sun 0RBR0501S

Ray-Ban Reverse 0RBR0501S

Novu Ray-Ban Reverse kolekciju potražite u svim bolji optikama!

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet × jedan =

Back to top button