Naočale Giorgio Armani: jesen-zima 2013/14

giorgio armani naočale, giorgio armani naočale 2014, giorgio armani kolekcija 2014

Naočale Giorgio Armani za jesen-zimu 2013/14 – neočekivani materijali za profinjeni kontrast muške i ženske kolekcije.

Kolekcija Garçonne

Nova kolekcija naočala Giorgio Armani donosi trend nepogrešive elegancije, koja ujedinjuje inovaciju, profinjenost i eksperimentiranje. Stoga i kod muških i kod ženskih modela te kolekcije za jesen i zimu 2013/14 možemo pronaći motiv baršuna, izuzetno senzualne tkanine koja je oduvijek bila favorit Giorgia Armanija, i to u kombinaciji sa zlatnim detaljima.

Kvalitetna konstrukcija okvira naglašava neuobičajene i taktilne detalje, stvarajući kolekciju svevremenskih i elegantno oblikovanih klasika.

Giorgio armani naočale AR 8025K

AR8025K

AR8025K. Ova posebna linija sunčanih naočala ostavlja dojam klasične elegancije, posebice zahvaljujući specifičnoj završnoj ručnoj doradi tijekom koje je kompletna vanjska površina ovih damskih okvira mačkastog oblika presvučena elegantnim crnim, modrim ili baršunom boje kestena. Dizajn zaokružuju zlatom presvučeni metalni detalji nadahnuti kolekcijom torbi Giorgio Armani te nenametljiva pločica s gravurom logotipa smještena na ručkicama kod samog zgloba. Ekskluzivnost ovog modela dodatno ističe njegova elegantna kutija presvučena baršunom.

Giorgio armani naočale AR 7019K

AR7019K

AR7019K. Blago četvrtasti dioptrijski okvir s crnim, modrim ili kestenjastim baršunastim detaljima. Njegovi profinjeni, zlatom presvučeni, metalni detalji u kombinaciji sa zglobom nadahnuti su kolekcijom torbi Giorgio Armani, a inicijali dizajnera smješteni su na pozlaćenoj presvlaci krajeva ručkica. Element koji dodatno ističe ovaj model je njegova posebna kutija presvučena baršunom u boji detalja koji se pojavljuju na okviru.

Giorgio armani naočale AR 8026K

AR8026K

AR8026K. Ekskluzivni muški model sunčanih naočala modernog dizajna s naglašenim kutovima i ručkicama prekrivenima crnim, modrim ili kestenjastim baršunom s unutarnje strane. Za dodatnu sofisticiranost ovog modela pobrinuli su se pozlaćeni metalni detalji kao što su dva kružića unutar prednjeg dijela okvira, zglobovi, te krajevi ručkica s inicijalima Giorgio Armani. Ono što ove naočale čini još posebnijima je njihova posebna kutija, elegantno presvučena baršunom.

Kolekcija New Design

Inovacija i majstorstvo izrade najprepoznatljivije su značajke naočala marke Giorgio Armani. Njihova potraga za savršenstvom započinje proučavanjem i originalnim kombinacijama materijala kako bi se stvorili novi pomno izrađeni modeli te reinterpretirali esencijalni i klasični oblici u modernom ruhu, zadržavajući samo njima svojstvenu snažnu privlačnost.

Giorgio armani naočale AR 6010

AR6010

AR6010. Svevremenska elegancija, reinterpretirana modernom konstrukcijom. Za tanak oblik ovih ženstvenih sunčanih naočala zaslužna je kombinacija poliranog metala satenske teksture i iznimno tankog sloja mat plastike. I prednji dio i krajevi ručkica nose ugravirani logo Giorgio Armani. Model je dostupan u sljedećim mat nijansama: modra, crna, smeđa, bež, tamnoljubičasta i havana.

Giorgio armani naočale AR 6009

AR6009

AR6009. Uniseks sunčane naočale s okruglim, širokim linijama koje blago prate crte lica. Modernizacija klasičnog oblika postignuta je originalnom uporabom materijala koja ostavlja izuzetno urban dojam. Polirani metal satenske teksture presvučen je iznimno tankim slojem mat plastike čime se ističu prednji profil i krajeve ručkica, dok je logotip ugraviran izravno u metalu kod zgloba. Ove su naočale dostupne u sljedećim mat nijansama: modra, crna, smeđa, siva, tamnocrvena i havana.

Giorgio armani naočale AR 5012

AR5012

AR5012. Elegantan dioptrijski model klasičnog oblika, osuvremenjen originalnom uporabom materijala. Ovaj okvir četvrtastih linija izrađen je od tankog poliranog metala satenske teksture u kombinaciji s iznimno tankim slojem mat plastike koja naglašava prednji profil i krajeve ručkica u mat nijansama modre, tamnocrvene, sive, crne ili havane. Logotip je ugraviran na metalnom dijelu ručkica, odmah blizu zgloba.

Kolekcija Frames of Life

Kolekcija Frames of Life (u prijevodu Okviri života) donosi naočale svevremenskog dizajna, čije nadahnuće polazi od legendarnih modela marke Giorgio Armani. Sada su ti modeli osvježeni i modernizirani materijalima s novim bojama, detaljima izrade i inovativnim tehničkim rješenjima. Dioptrijski modeli koji su stalno s nama postaju detalji koji govore o nama ali ne na dominantan način, već nenametljivo i sa stilom, u skladu s osobnošću pojedinca koji ih nosi.

Giorgio Armani naočale AR 8018

AR8018

AR8018. Originalan okvir okruglih leća spojenih dvostrukim mostom. Dizajn vintage-duha kombinira acetatni prednji dio s izuzetno tankim precizno rezanim metalnim ručkicama koje nose logo Giorgio Armani. Na unutrašnjosti ručkica ispisano je ime kolekcije, Frames of Life. Dodatni prepoznatljivi stilski detalj je legendarna zakovica u obliku romba smještena na krajevima ručkica i kod dijela koji ide uz nos. Ove su sunčane naočale dostupne u sljedećim mat bojama: havana, plava rožnata, bež rožnata i tamnocrvena rožnata.

Giorgio Armani naočale AR 7014

AR7014

AR7014. Ovaj dioptrijski model prepoznatljivog klasičnog dizajna izrađen je od metala u kombinaciji s acetatnim poluotvorenim prednjim dijelom okvira. Logo Giorgio Armani smješten je na tankim ručkicama, a prepoznatljiv stilski detalj – legendarna romboidna zakovica – može se pronaći na krajevima ručkica te na dijelu koji ide uz nos. Okvir je dostupan u sljedećim mat bojama: havana, plava rožnata, bež rožnata i crna.

>> Prada naočale – kolekcije za 2014.
>> Dolce&Gabbana – kolekcija Filigree

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!