Kolekcija naočala Emporio Armani 2016 – za nju i njega

Emporio Armani naočale 2016

Naočale kolekcije Emporio Armani za proljeće i ljeto 2016. otkrivaju potpuno nov oblik okvira s toplim bojama za nju i jarkim bojama za njega. Igra kontrastima i pomno dizajnirani detalji krase lako nosive modele, nadahnute ovosezonskim modnim dodacima, ističući njihov inovativan dizajn te moderan, suvremen karakter.

Modeli za žene

EA 4083 – Pristigle izravno s modne piste, ove se sunčane naočale ističu svojim gabaritima te sinusoidnim, očaravajućim, namjerno predimenzioniranim oblikom. Leće koje su odrezane s vanjskih strana, kombinirane su s okvirom dobivenim injektiranjem u kalup donoseći gradualne tonove koji podsjećaju na boje ženske modne revije marke Emporio Armani. Originalne valovite ručkice ističu raspoloženje kolekcije, nadahnute osjećajem slobode. Proslavljeni logo u obliku orla ugraviran je u malom trokutu koji prate dvije zakovice. Detalj je to preuzet s torbi u kolekciji modnih dodataka. Ove su naočale dostupne u boji meda i u srebrnoj verziji.

Emporio Armani sunčane naočale 2016

EA 4068EA 3084 – U skladu sa sezonskim trendovima ove naočale donose detalje nadahnute kolekcijom modnih dodataka. Izvrstan metalni zglob, estetski i funkcionalni detalj, podsjeća na metalne pločice na ručkicama torbi. Acetatne okvire i na prednjem dijelu i na ručkicama krasi neobičan prugasti efekt, nadahnut tkaninama Emporio Armani. Logo smješten s vanjske i unutarnje strane krajeva ručkica završni je detalj koji kompletira okvir. Model je dostupan u sunčanoj i dioptrijskoj varijanti te u dvije nijanse: u mliječnoj boji meda i u sjajnoj crnoj.

Emporio Armani naočale 2016

Emporio Armani dioptrijske naočale 2016

EA 4070EA 3081 – Ove su naočale prepoznatljive po zabavnim, očaravajućim višeslojnim acetatima u kontrastnim bojama i lako nosivim oblicima: sunčana je verzija više četvrtasta, dok je dioptrijska mačkastog oblika. Sloj acetata na ručkicama vješto je strojno obrađen inovativnim procesom koji otkriva proslavljeni logo orla na donjem sloju u kontrastnoj boji. Takva igra boja ponavlja se i uzduž gornjeg ruba ručkica. Sunčane su naočale su dostupne u kombinaciji crne i koraljne, dok je dioptrijska verzija izvedena u kombinaciji sjajne sive i boje kaduljinog lista.

Emporio Armani naočale 2016

Emporio Armani dioptrijski okviri 2016

EA 4075EA 3095 – Inovativni četvrtasti dizajn s posebnim ručkicama: prvi je dio ručkica metalni, s gravurom legendarnog logotipa Emporio Armani, dok drugi dio obilježava efekt koji podsjeća na kožu dobiven posebnim otiskom, a koji evocira ekskluzivne materijale korištene za modne dodatke i odjeću na nedavnoj modnoj reviji marke Emporio Armani. Kontrastne boje i materijali čine ovaj geometrijski okvir izuzetno suvremenim. I sunčani i dioptrijski model dostupni su u crnoj s otisnutom teksturom te u havani s teksturom žuto-smeđe boje keksića.

Armani sunčane naočale 2016

Armani dioptrijske naočale 2016

Modeli za muškarce

EA 2034 – Napredan dizajn u kombinaciji s pomnim majstorskim radom daje ovom modelu dašak futurističkog duha. Zvijezda modne revije Emporio Armani za muškarce, ove dojmljive naočale uistinu su prepoznatljive po svom suptilnom dizajnu prednjeg dijela okvira. Složena konstrukcija super laganog metalnog okvira i zrcalnih leća zaslužna je za suvremen i inovativan efekt. Naočale su dostupne u sjajnom gunmetalu, kao i u plavoj i crnoj verziji.

Armani naočale 2016

EA 4071EA 3087 – Ove neobične naočale odlikuju se zaigranim, očaravajućim kontrastnim kolorističkim kombinacijama višeslojnog acetata. I sunčana i dioptrijska verzija dostupne su u lako nosivim oblicima. Sloj acetata na ručkicama vješto je strojno obrađen inovativnim procesom koji otkriva proslavljeni logo orla na donjem sloju u kontrastnoj boji. Takva igra boja ponavlja se i uzduž gornjeg ruba ručkica. Uporaba materijala i boja za ove naočale u savršenom je skladu s modnom kolekcijom Emporio Armani. Sunčane su naočale dostupne u mat crnoj i sivoj, dok dioptrijski okvir možete pronaći u mat sivoj i petrolej zelenoj.

Emporio Armani naočale 2016

Emporio Armani dioptrijski okviri 2016

EA 4077EA 3092 – Ovaj sportski, dinamični model reinterpretira dizajn pilotskih naočala. Inovativni prednji dio okvira od najlonskih vlakana s gumiranim efektom ostavlja energičan, upečatljiv dojam. Ručkice od čelika i injektirane gume krasi istaknuti logo u obliku orla. Kombinacija gume i čelika koja čini prednji dio okvira tako posebnim ponavlja se i s unutarnje metalne strane krajeva ručkica. Ista je konstrukcija primijenjena i kod dioptrijske verzije izvedene u četvrtastom obliku. Sunčane su naočale dostupne u sivoj i petrolej zelenoj, a dioptrijske u crnoj i petrolej zelenoj.

Emporio Armani naočale 2016

Emporio Armani naočale 2016

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!