Naočale Emporio Armani za jesen-zimu 2013/14

Naočale Emporio Armani kolekcija 2014, emporio armani naočale 2014, naočale emporio 2014

Nadahnuta nježnom i blistavom modnom revijom ‘Kajal’, kolekcija naočala Emporio Armani donosi iznenađujući val boja u jesen i zimu. Oslanjajući se na kontrast i originalne kombinacije materijala i boja, skupocjeni detalji i čiste linije ove kolekcije definiraju čistu i suvremenu eleganciju.

Za žene

EA4022B. Ovaj model dolazi izravno s modne piste, a nadahnut je ženskom kolekcijom Emporio Armani za jesen i zimu. Prednji dio izrađen je iz jednog komada te prati crte lica ostavljajući dojam lakoće u čemu mu pomažu i svijetle pastelne nijanse. Raskošno dekorirane zaobljene ručkice s raznobojnim Swarovski-kristalima i ukrasnim kamenčićima odaju nadahnuće orijentalnim motivima. Naočale iz linije Kajal dostupne su u tri boje: u ružičastoj, svjetloplavoj i blijedo zelenoj.

Emporio Armani naočale 4022B, emporio armani 2014

EA4018. Ove injektirane sunčane naočale strogih četvrtastih linija ostavljaju dojam visoke mode. Njihovi izuzetno debeli vanjski rubovi naglašavaju ženstvenost, dok logo smješten u metalnom trokutiću na ručkicama zajedno s dvjema malim zakovicama donosi poveznicu s kolekcijom modnih dodataka Emporio Armani za jesen-zimu 2013/14. Model je dostupan u zelenoj i smeđoj boji, s gradualnim lećama, kao i u crnoj, sivoj i petrolej zelenoj varijanti.

Emporio Armani naocale 4018, emporio armani naočale 2014

EA3016. Ovaj acetatni dioptrijski model tankog četvrtastog oblika ostavlja elegantan i ženstven dojam. Detalj logotipa predstavljen je metalnim trokutićem koji prate dvije male zakovice jednako kao u kolekciji modnih dodataka Emporio Armani za jesen-zimu 2013/14. Okvir je dostupan u ljubičastoj, smeđoj, petrolej zelenoj i crnoj boji, s efektima prugica i djelomične transparentnosti.

Emporio Armani naocale 3016

EA4017. Izuzetno ženstven model odvažne siluete i četvrtastih rubova. Prednji dio okvira skladno dopunjuju kontrastni umetci na ručkicama kojima se dodatno naglašava originalnost dizajna. Na metalnim ručkicama smješten je i puni logo Emporio Armani. Ovaj je model dostupan u sljedećim kombinacijama boja: havana/crvena, crna/ljubičasta, bež/zelena, svjetloplava/smeđa te ljubičasta/smeđa.

Emporio Armani naocale 4017, emporio 2014

Za muškarce

EA2013. Ove muške sunčane naočale jarkih boja karakterizira snažan modni izričaj. Njihov tanki metalni okvir, tipičan za Emporio Armani, ima posebno oblikovani plosnati prednji dio s okruglim lećama. Dvobojne ručkice s krajevima od injektirane gume u kontrastnim bojama krasi i logo Emporio Armani. Dodatnu dozu privlačnosti jamči gumena trakica s originalnim sustavom učvršćivanja ručkica. Njezina je boja uvijek, poput krajeva ručkica, u kontrastu s prednjim dijelom. Naočale su dostupne u sljedećim matiranim bojama: crna, gunmetal, električna plava i crvena.

Emporio Armani naočale 2013

EA4019. Izuzetno upečatljiv muški model sunčanih naočala. Odvažan dizajn nadahnut je najnovijim metodama proizvodnje materijala za mušku kolekciju Emporio Armani za jesen-zimu 2013/14. Debeli okvir četvrtastog oblika, neporecivog urbanog stila, izrađen je od plastike s efektom perforirane gume koju nadopunjuje koordinirana gumena trakica presvučena metalnom mrežom. Naočale su dostupne u crnoj, sivoj, petrolej zelenoj i cigla crvenoj varijanti.

Emporio Armani naocale 4019, 2014 naočale emporio armani

EA4021. Muške sunčane naočale dinamičnog izgleda s lećama od inovativnog izuzetno laganog materijala dobivenog spajanjem sloja poliuretana sa slojem polipropilena. Liniju prednjeg dijela okvira prate polukrute plastične ručkice koje se savijaju kako bi prianjale iza uha. Mikroperforirani efekt ručkica nadahnut je najinovativnijim metodama izrade materijala muške kolekcije Emporio Armani za nadolazeću jesen i zimu. Ovaj je model dostupan u crno-zlatnoj i crno-plavoj kombinaciji.

Emporio Armani naocale 4021

EA3019. Ovaj dojmljivi muški dioptrijski okvir izrađen je od plastike, a za njegov upečatljivi dizajn zaslužno je nadahnuće najinovativnijim metodama izrade materijala za mušku kolekciju Emporio Armani za nadolazeću jesen i zimu. Ovaj je model dostupan u crnoj, petrolej, sivoj, plavoj i boji cigle.

Emporio Armani naocale 3019

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!