Naočale Emporio Armani za jesen/zimu 2014/2015

Emporio armani naočale 2015, naocale emporio armani 2015

Naočale Emporio Armani na modnim revijama za jesen/zimu 2014/2015 – suvremena ujednačenost. Savršena mješavina muškosti i ženstvenosti kao odlika suvremenih naočala urbanoga stila.

Za ovu kolekciju Emporio Armani naočala za jesen/zimu 2014/2015 karakteristična je nova elegancija oblika za savršen izgled. Odlikuje se modernim i izbalansiranim gledanjem na unisex, pri čemu su različite tj. muške i ženske verzije, slične jedna drugoj, ali pritom održavaju svoju individualnost.

MODELI ZA ŽENE

EA 4040 – Bejeweled. Glatkih su linija i površina s opalnim preljevima boja, čime se ističe suvremen stil ovih sunčanih naočala rafiniranog ženstvenog dizajna. Krupan biser na svakoj od ručkica detalj je iz Kolekcije Emporio Armani za jesen/zimu 2014/2015. Ostale relacije s modnom pistom su jake boje prednjeg dijela i mliječno pastelni tonovi koji se ističu svojim kontrastom u odnosu na crne ručkice. Ove sunčane naočale dostupne su u crnoj boji sa sivim staklima, u mliječno svijetlo plavoj i mliječno bijeloj boji s polariziranim sivim staklima.

Emporio Armani naočale 2015

EA 4039. Sunčane naočale s duplim prečagama na mostu, drške su iz acetata, a prednji dio je u havana boji. Glatko zaobljeni obrisi, optička kvaliteta i meki tonovi krajeva drški, dodaju onu nepogrešivu notu moderne ženstvenosti. Oblik osigurava idealnu udobnost, a polarizirana stakla pružaju stopostotnu zaštitu. Dostupne su u crnoj i havana boji sa smeđim polariziranim staklima, golubinje sivoj i havana sa smeđim polariziranim staklima, kao i purpurne i havana s purpurnim polariziranim staklima.

Naočale Emporio Armani 2015

EA 3040. Ženski dioptrijski okviri privlačnoga dizajna. Elegantne linije, optička kvaliteta i fini detalji u cijelosti obnavljaju jedan klasičan model koji tako postaje privlačnim i modernim. Ovi okviri imaju prednji dio i ručkice iz dvoslojnog acetata s kombinacijom havana i svijetlih komplementarnih boja. Završeci ručkica također su iste boje kao i prednji dio. Dostupne su u bojama crna/havana, maslinasto zelena/ havana i purpurna/havana. Ovaj artikl također postoji u stilu EA 4039.

Emporio Armani naočale 2015

MODELI ZA MUŠKARCE

EA 2027. Izravno pristigle s muških modnih pista Emporio Armani jesen/zima 2014/2015, ove metalne sunčane naočale minimalističkog dizajna, ističu se jakim elegantnim kontrastima velegrada. Uske obrise karakakteriziraju ultra-tanke ručkice s krajevima prekrivenim gumom, pri čemu dupli rubovi prednjeg dijela stvaraju dvobojnu kombinaciju kontrasta svjetlucavih tonova i jarkih boja. Dostupne su u crnoj i zlatnoj boji sa smeđim ili burgundac staklima, ili pak u tamno sivoj boji sa smeđim staklima.

Emporio Armani naočale 2015

EA 4036. Muške sunčane naočale četverokutnog „pilotskog“ oblika“ za moćan urbani look. Njihov inovativan dizajn pojačan je optičkom kvalitetom i kontrastom boja. Dupli most, ručkice i prednji dio su iz dvoslojnog acetata u naizmjeničnim nijansama bež, modroj i smeđoj, dok su površine pjeskarene i polirane. Linearni obrisi, „debeli“ i jarki slojevi kao i poseban detalj acetatnog premaza na gornjem mostu, doprinose njihovom jedinstveno modernom šarmu. Dostupne su u crnoj i havana boji sa smeđim staklima, smeđoj i mat havana s polariziranim smeđim staklima, ili u boji burgundca i mat havana sa smeđim staklima.

Naočale Emporio Armani 2015, emporio armani naocale 2015

EA 3043. Ovi ikonični dioptrijski okviri odlikuju se pravokutnim i četverokutnim linijama, dok su im prednji dio i ručkice iz dvoslojnog acetata. Bež, modri i smeđi tonovi naizmjenično se smjenjuju s pjeskarenim i poliranim površinama. Kvaliteta materijala i kreativni kontrasti ističu moderan dizajn ovih optičkih okvira. Linije su mu jasno izrezane, na ručkicama se nalazi originalni logotip orla, emajliran u boji frontalnog okvira i krajeva ručkica, dok su profili iz metala. Dostupni su u bojama crna i mat havana, plavoj i mat havana, burgundac i mat havana. Ovaj artikl također postoji u verziji sunčanih naočala (EA 4036).

Naočale Emporio Armani 2015, emporio armani kolekcija 2015

EA 4034. Linearni obrisi ovih sunčanih naočale moćnih performansi su lagani, one su jako savitljive i ističu se četvorokutnim dizajnom. Završeci ručkica imaju na sebi vidan gumeni logotip orla. Zrcalna stakla osiguravaju odličnu vidljivost i pod uvjetima iznimno jarke svjetlosti. Boje vuku inspiraciju iz Muške kolekcije Emporio Armani za jesen/zimu 2014/2015: mat burgundac sa sivim staklima, mat siva sa sivo zrcalnim staklima i mat plava s plavo zrcalnim staklima.

emporio armani 2015 naocale

EA 3037. Muški dioptrijski okviri četverokutnog oblika, linearnih obrisa i vanredne savitljivosti. Ovi okviri s uskim ručkicama čiji su krajevi prekriveni gumom, iznimno su lagani. Dostupne su u namjerno kontrastnim bojama: mat burgundac, mat sivoj i mat plavoj boji. Ovaj artikl također postoji u verziji sunčanih naočala (EA 4034).

emporio armani kolekcija 2015

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!