Vogue eyewear – kolekcija za jesen-zimu 2016/17.

Vogue naočale 2017, naocale vogue 2017

Vogue eyewear putuje svijetom kao globalni ambasador očaravajućeg stila. Nadahnuti najnovijim trendovima, suvremeni metalni okviri, novi 3D koloristički efekti i sofisticirani ukrasni detalji ocrtavaju raznovrsna lica dizajna nove linije ženstvenih modela, utjelovljujući pritom suvremen duh modno nadahnutog glamura.

Od super tankih metalnih okvira s avangardnim trostrukim mostovima i iznimno kontrastnim metalik zrcalnim lećama u kolekciji Light and Shine, preko modernih klasičnih oblika i besprijekorno funkcionalnih luksuznih detalja očaravajućih naočala iz linije Bond, do trendovskih reinterpretacija izuzetno popularnih ručkica s efektom Rainbow, čitava se ovosezonska kolekcija vrti oko lakoće i živopisnog duha suvremenih modela dizajniranih za žene kozmopolitskog duha diljem svijeta..

Casual Chic – Rainbow Evolution

Nadovezujući se na priču koja je osvojila najviše kupaca u 2015. – ručkice s motivom Rainbow – ovosezonska ležerna estetika segmenta Vogue Eyewear Casual Chic upravo uz pomoć tog motiva transformira trendovske dioptrijske okvire i glamurozne sunčane modele gustih sezonskih boja. Reinterpretacijom prepoznatljivih kromatskih akcenata originalnih ručkica Rainbow kroz sinusoidno zakrivljene, umetnute linije i slojevite luminozne tonove dobiva se svjež, ali i sofisticiran završni efekt.

VO 5106S. Odvažni volumeni, skulpturalne linije i profinjeni koloristički detalji redefiniraju prepoznatljiv profil ovog trendovskog okruglog sunčanog okvira za moderne žene koje traže lagane, ležerne sunčane naočale. S novom 3D evolucijom motiva Rainbow duž cijele ručkice izvedenim u sinusoidnim umetnutim linijama, ovaj suvremeni model od najlonskih vlakana dostupan je u 5 dubokih sezonskih boja, uključujući petrolej zelenu, ljubičastu, plavu, tamnu havanu i crnu sa sunčanim lećama u usklađenim gradualnim nijansama za apsolutan stil i kvalitetu slike.

Vogue suncane naocale 2017

VO 5103. Elegantne forme i luminozni slojevi obogaćuju nenametljiv izričaj ovog dioptrijskog modela lirskim daškom boje i uvijek dobrodošle fleksibilnosti. Izmjenjivanjem dubinskih sezonskih boja poput crvene, plave, petrolej, tamne havane i crne sa svježim providnim nijansama i modernim kromatskim detaljima osigurava se ležeran izričaj modne osviještenosti. Ovaj lagani jastučasti okvir od najlonskih vlakana dostupan je u dvije veličine sa sofisticiranim fleksibilnim zglobovima koji osiguravaju dobro, personalizirano pristajanje i cjelodnevnu udobnost.

vogue dioptrijske naocale 2017

VO 5104 – ADV. Svježa reinterpretacija sada već proslavljenih ručkica s efektom Rainbow obogaćuje ovaj trendovski panthos dioptrijski okvir od laganih najlonskih vlakana zaigranim, višeslojnim transparencijama i sinusoidnim, umetnutim krivuljama, podsjećajući na očaravajuću energiju svjetlom prožetih tonova duginih boja. Sezonske boje, uključujući svestranu crnu i tamnu havanu, kao i suvremene nijanse ljubičaste, crvene i plave kombiniraju se s providnim blistavim bojama i jarkim detaljima kako bi se stvorile očaravajuće višetonske kompozicije prikladne za raznolike ukuse i ten, dok dostupnost u dvije veličine i izdržljivi fleksibilni zglobovi osiguravaju optimalnu udobnost za modno osviještenu ženu koja cijeni ležernu eleganciju. Model je prisutan na oglasnim materijalima za jesen-zimu 2016/2017.

vogue naocale 2017 dioptrijske

In Vogue – Light and Shine

Kao izraz elegantne evolucije najprodavanije kolekcije Light and Shine, njezini novi iznimno tanki, minimalistički metalni profili i rafinirani kontrasti suvremenog dizajna izražavaju duh najznačajnijih sezonskih trendova u vidu neodoljivih naočala za urbane trendeseterice najvišeg profila. Intrigantni novi oblici s trendovskim dvostrukim i avangardnim trostrukim mostovima, nježnim pastelnim tonovima s praškastim premazom, detaljima od mat metala i kontrastnim zrcalnim lećama definiraju potpuno nov dizajnerski koncept metalnih okvira za žene s najprogresivnijim osjećajem za modu.

VO 4022S. Lagan dizajn, čistih linija i suvremeno oblikovanog dijela uz obrve u kombinaciji sa sofisticiranim supostavljanjem mat metala i tonova praškastog premaza definira trendovsko nadahnuće ovog nepravilnog sunčanog okvira s dvostrukim mostom, donoseći izuzetno atraktivan model s malo pomaknute sofisticiranosti. Dostupan u nizu nježnih pastelnih nijanse koje obogaćuju moderne zrcalne leće, kao i u svestranim klasičnim izvedbama s klasičnim gradualnim lećama, ovaj lagani izdržljivi metalni model jamči optimalnu kvalitetu slike za stilski osviještenu urbanu ženu koja je uvijek u pokretu. Dostupan je u mat crnoj, mat smeđoj, mat koraljnoj, mat azurno plavoj i mat krem boji.

Vogue sunčane naočale 2017

VO 4023S – ADV. Minimalističke linije, trendovski materijali i suvremeni detalji definiraju suvremen izgled ovog sunčanog modela nepravilnog oblika, u potpunosti izrađenog od metala. Sofisticiran, ali i nevjerojatno moderan, trendovski a ipak originalan, ovaj profinjeni okvir karakteriziraju komplementarne pastelne i metalne boje na mat prednjem dijelu okvira i ručkicama, koje dodatno ističu nove zlatne i srebrne zrcalne leće odnosno rafinirane gradualne verzije leća, odražavajući modno nadahnutu estetiku otmjenog urbanog stila koji je i lagan i izdržljiv baš poput iznimno energičnog duha moderne žene. Ovaj je model prisutan na oglasnim materijalima za jesen i zimu 2016/2017. a dostupan je u mat crnoj, mat smeđoj, mat ružičastoj, mat plavoj i mat krem boji.

Vogue načoale 2017

VO 4025. Ultra-tanki metalni profili u nježnim bojama daju ovom ženstvenom retro nadahnutom modelu dozu suvremenosti, izražavajući pritom specifično novo viđenje trenda okvira u cijelosti izrađenih od metala. Rafinirani oblici, komplementarni kontrasti i intrigantne nove kombinacije boja poput spoja mat koraljne i ružičasto zlatne, mat ružičaste i zlatne, crne i srebrne, smeđe i blijedo zlatne prepoznatljiva su obilježja ovog sofisticiranog okvira namijenjenog suvremenoj ženi koja voli dodati dašak modernog iskoraka svojoj modnoj kombinaciji ne žrtvujući toliko važnu udobnost i dugotrajnu izdržljivost. To je In Vogue Minimal Metal.

Vogue naočale 2017

Timeless – Bond

Ostajući vjerna svojem slavnom imenu, kolekcija Bond pojavljuje se kao glavni protagonist segmenta Timeless s vrhunskom ponudom elegantnih modela. Reinterpretirajući besprijekorno funkcionalan, ali i hrabar duh diskretne suvremene žene koja voli eksperimentirati sa stilom, jedinstveni slojevi s prugicama u bojama kreirani najsuvremenijom IML tehnologijom i funkcionalni luksuzni metalni detalji s kristalima Swarovski© oživljavaju klasičan dizajn daškom neizvjesnosti suvremenog glamura.

VO 5093SB. Dojmljiva elegancija i blistav glamur s besprijekorno funkcionalnom dušom definiraju modernu klasičnu estetiku ovog kvadratnog sunčanog modela naglašenih gabarita. S 24 skupocjena kristala Swarovski©, ručno postavljena u dekorativnu mašnu na zglobu, ovaj lagani okvir od najlonskih vlakana nudi paletu svestranih klasičnih boja, bogate mliječne tonove i prednje dijelove u jednoj boji sa specifičnim prugastim motivom sa stražnje strane, koje nadopunjuju koordinirane gradualne leće namijenjen je smionim ženama istančanog ukusa za očaravajući stil, koje nemaju vremena za gubljenje. Naočale su dostupne u crnoj, tamnoj havani, tamnoljubičastoj, plavoj i sivoj.

naočale vogue 2016/2017

VO 5095B. Predivno izvedeni i savršeno projektirani detalji uravnotežuju ženstvenu eleganciju ovog leptirastog dioptrijskog okvira s kristalima Swarovski© i skrivenim slojevima kako bi se svijetu svevremenske elegancije darovao bljesak odvažne neizvjesnosti s daškom glamura. Intrigantni zavodljivi tonovi crne, tamne havane, tamnoljubičaste, plave i fuksije pojavljuju se i na prugastoj unutarnjoj površini kao i na prednjem dijelu okvira od najlonskih vlakana, dok elegantan funkcionalni detalj s mašnom na zglobu naočala sve povezuje s acetatnim ručkicama, čineći ručno izrađene luksuzne elemente integralnim dijelom besprijekornog strukturalnog dizajna. Naočale su dostupne u dvije veličine, a lagani okvir od najlonskih vlakana jamči da će ovaj intrigantan okvir biti u jednakoj mjeri funkcionalan, udoban i praktičan koliko je i lijep.

Vogue dioptrijski okviri 2017

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!