Vogue: Kolekcija ženskih naočala za proljeće/ljeto 2015

vogue naočale 2015, naočale vogue 2015

Eksperiment, igra, otkrivanje novih stilova i trendova, bile bi oznake svojstvene Vogue modelu žene kojoj je blizak jezik mode i njezinih promjena. Ovaj element igre predstavlja suštinsku značaju Vogue koji je od ‘70-ih godina na ovamo, međunarodnu modnu scenu pojačao svojim novim i originalnim kreacijama, pri čemu je bio uvijek u stanju njima izraziti duh vremena.

Igra kao stil otvoren za promjene, ali isto tako i klasična elegancija, bila bi svojstva koja definiraju srž Vogue brenda koga vole dinamične i jednostavne žene, ponosne na svoj modni stil. Žena po Vogue modelu, nosi Vogue naočale kako bi se kroz svakodnevan život kretala sa živošću i ukusom, te s jednom modernom inspiracijom s izvorištem u modi prošlih vremena, ali svaki puta iznova interpretiranoj na vedar i originalan način.

In Vogue

VO 2787. Ovaj dioptrijski model iz acetata odlikuje se suvremeno dizajniranim profilom i u sebi objedinjuje linearnost, savitljivost i ugodnost pri nošenju – savršeno odgovara ženama koje žele posjedovati suštinu In Vogue stila. Četverokutni profil meke forme i efekti boja ovim elegantnim naočalama daju notu snage i za rezultat imamo kombinaciju najnovijih modnih trendova i diskretnih detalja: ručkice su neobičnih linija i s nešto klasičnijim prednjim dijelom i tako tvore dinamičan i moderan kontrast oživljen dvoslojnim prozračnim bojanim cjelinama koje daruju novu i originalnu svjetlinu ovome modelu. Savršen artikl za svakoga tko traži elegantan najmoderniji izgled i savršenu ugodnost nošenja. Ove naočale dostupne su u raznovrsnim kombinacijama prozračnih boja: od ljubičaste/žute do tamnocrvene/ružičaste i zelene/ljubičaste.

Vogue naočale 2015

VO 2866. Pojačan efektom četverokutnog okvira u obliku leptira, stil ovoga modela je cool, on je idealan za mlade razigrane i smjele žene koje prate najnovije modne tendencije, žene koje pored trendi izgleda žele posjedovati praktične okvire od savitljivih materijala, ugodne za nošenje. Detalji kao što su iznimno vitak i lagan prednji dio, ručkice sa savitljivim dijelovima oko ušiju, osiguravaju personaliziranu ugodnost nošenja i savršen stil za svakodnevnu uporabu. Opseg boja je svjež i originalan, prednji je dio u živahno prozračnim dvobojnim tonovima, efekt mu pojačavaju tanke i zaobljene metalne drškice u četkanoj završnoj obradi koje tako prave iznimno prijatan i veseo kontrast. Uzbudljiva reinterpretacija klasičnog modela u prozračnim tonovima među kojima su ljubičasti/žuti, tamnocrveni/ružičasti i zeleni/ljubičasti.

Vogue naočale 2015

VO 2907. Smion profil za žene svjesne svoje ličnosti koje traže dobro definiran i moderan stil. Meki prednji dio iz acetata pogodan je za sve uvjete, ručkice su fleksibilne, jake i ugodne za nošenje. Skupocjeni i originalni detalji čine da ovaj dioptrijski model bude ono pravo: kaleidoskopski motiv unutar ručkica stvara nježan i vrlo dojmljiv optički efekt, a visokokvalitetni materijali skupa s bajnim In Vogue bojama, ovome modelu daruju veseo i originalan duh. Bojani opseg posložen je kako bi zadovoljio sve želje, za prednji dio uključuje klasične jednobojne tonove tamne Havana i crne kao i moderne varijacije petrolej zelene, ljubičaste ili tamnocrvene prozračne boje, skupa s dvoslojnim ručkicama iz petrolej zelene, tamnocrvene ili ljubičaste s toniranim unutarnjim tiskom.

naocale vogue 2015

VO 2870S. Dinamičan stil i trendy izgled ovog modela za sunce, spravljen je za mlade i moderne žene koje prate modne stilove, žene koje se vole poigravati sa svojim izgledom i modom, detaljima i bojama. One savršeno pašu za sve žene koje traže briljantan i dinamičan stil; mačji profil prednjeg dijela iz najlonskog vlakna prijatno stoji naspram vitkih četkanih ručkica tamnosive boje, praveći tako efekt neočekivane originalnosti, vanredne lakoće i stalno prijatnog nošenja. Dvoslojne prozračne i uzbudljive boje dodatno ističu ovaj model: prozračno zelen/ljubičast gornji dio sa smeđim staklima graduiranim u ružičasto i graduirano svijetloplavo, prozračno ljubičast/žut gornji dio sa smeđe graduiranim ružičastim staklima, prozračno tamnocrven/ružičast gornji dio s graduiranim smeđim staklima.

naočale vogue 2015

VO 2918S. Lagane i valovite dimenzije u kombinaciji s kaleidoskopski prozračnim cjelinama na ovome modelu sunčanih naočala, odraz su suštine onog najčišćeg stila In Vogue. Ističu se leptir profilom jakih i jasno definiranih svojstava; ove naočale iz najlonskih vlakana imaju jedan smion detalj u vidu debelih i izdignutih linija na ručkicama što im daje neosporivu glamur notu. Optički efekt kaleidoskopskog motiva unutar ručkica, dodatno ističe ovaj „naj-naj“ model, savršeno prikladan za sve potrebe. Odabir boja je bogat i razigran, seže od klasično tamne Havana do modernih varijacija prozračnog prednjeg dijela i dvoslojnih drški s toniranim unutarnjim tiskom u kombinacijama ljubičaste, petrolej zelene, tamnocrvene i po prvi put, i crne boje.

vogue naočale 2015

VO 2919S. Zaobljen i super-trendy profil, stil i tonovi bojanih prozračnih površina odraz su ženstvene ljepote laganih i suštinskih svojstava ovog sunčanog modela iz acetata koji se ističe svojom jedinstvenom originalnošću. Ovaj acetatni okvir može se prilagoditi čitavom nizu raznih potreba i skupa s iznimnim komforom i stilom, osigurava savršeno nošenje. Opseg boja je jako širok i modno orijentiran; uključuje klasične tonove crne i tamne Havana, kao i modernije varijacije u vidu novih i svijetlih prozračnih cjelina. Ova model sunčanih naočala postoji u kombinacijama prednjeg dijela/drški u sljedećim prozračnim varijacijama: tamnocrvena, zelena i plava.

naocale vogue 2015

Casual Chic

VO 2911. Dioptrijski model iz acetata, ističe se mekim pravokutnim profilom s neočekivanim glamuroznim detaljima. Smišljen je za mlade žene spretnog stila koje traže miran i ženstven izgled. Ove naočale na ručkicama imaju tro-dimenzionalni motiv, dodatno ih ističe svjetlucav prednji dio, što im sve daje rafiniran i moderan izgled. Ove naočale savršeno leže, dostupne su u klasičnoj i pogodnoj crnoj boji, ili u odabiru boja koje podcrtavaju njihovu svježu i razigranu posebnost: smeđa/svjetlucavo smeđa, ljubičasta/ svjetlucavo ljubičasta, petrolej zelena/svjetlucavo zelena, tamnocrvena/svjetlucavo tamnozelena. Postoji i u verziji Asian Fit.

Vogue naočale 2015

VO 2915S. Romantičnost je suština ovog modela sunčanih naočala iz najlonskih vlakana, sa svijetlim slojevima svjetlosti, kombinacijama glamura i materijala koji tako skupa daju život ovom nezaboravnom modelu. Efekt rafiniranog pantos profila pojačan je elegancijom reljefnih motiva na vitkim najlonskim drškama što ovim naočalama daje iznimnu modnu završnu notu, idealnu za Vogue žene koje traže skupocjenu i opuštenu eleganciju. Ispod površine vanjskog dijela ručkica stoji logotip. Opseg boja predstavljaju svjetlucave varijacije prekrivene bojenim prozračnim površinama koje ovom jedinstvenom modelu daruju vanredne svjetlosne efekte. Dostupne su sa crnim ili smeđim gornjim dijelom/ svjetlucavo smeđim drškama, petrolej zelenim gornjim dijelom/svjetlucavo zelenim drškama, tamnocrvenim gornji dijelom/svjetlucavo tamnocrvenim drškama, ljubičastim gornji dijelom/svjetlucavo ljubičastim drškama.

Vogue naočale 2015

VO 3949S. Klasična i zavodljiva svjetlina s vintage notom, u sasvim suvremenom novom tumačenju: ovo je koncept skriven iza stila ovog modela sunčanih naočala koji je sav razigran u najnovijim modnim trendovima, dok pritom iskazuje svoju visoku posebnost i opuštenu ženstvenost. Napet i četverokutni profil ovog polu-uokvirenog modela sunčanih naočala iz metala i najlonskog vlakna, dodatno je pojačan pločastim motivima reljefno dodanim na drške; oni daju vanredno originalnu notu super-ženstvenosti. One su idealno prikladne za žene koje vole provocirati tradicionalne modne norme; ovaj model predstavlja se na drškama s razigranim svjetlucavim kombinacijama boja i komplementarnim ili sinkroniziranim nijansama prednjeg dijela iz četkanog ili mat metala. Pored klasičnih i pogodnih varijacija crne, postoji i opseg bogatih i svijetlih boja; četkani tamnosivi prednji dio sa smeđim/svjetlucavim drškama i mat četkani ljubičasti prednji dio s ljubičastim/svjetlucavim drškama, mat četkani ružičasti prednji dio s tamnocrvenim/svjetlucavo ružičastim drškama.

Naočale Vogue 2015

Timeless

VO 2910B. Prijatno nepravilnog, smjelog i jedinstvenog oblika, ovaj dioptrijski model ističe se prozračnim tonovima i kompleksnom strukturom koji tako iskazuju blistavilo svjetlosti i daruju mu vanvremensku eleganciju. Finoća mu je pojačana detaljem Treasure Knot, suvremenom evolucijom Vogue Timeless motiva, ovdje isklesanog u reljefnom metalu s dodatkom SWAROVSKI ELEMENTS© na svim vanjskim kutovima. Materijali za meki i prozračan acetatni prednji dio i za zaobljene i kontrastne acetatne drške, doprinose eleganciji i modernosti ovoga dizajna podcrtanog zapanjujućom lepezom boja. Dostupne su u verziji Asian fit. Ove naočale su crne ili u sljedećim kombinacijama boja: prozračno trešnja prednji dio i tamnocrvene drške, tamno Havana prednji dio i smeđe drške, prozračno sivo/ljubičast prednji dio i sive drške, prozračno bor zeleni prednji dio i crne drške.

Naočale Vogue 2015

VO 2916SB. Pored krasnog detalja Treasure Knot već prezentiranog i u nešto klasičnijim Vogue kolekcijama, ovaj model sunčanih naočala vitkog i četverokutnog profila, dodatno se ističe skupocjenim detaljima koji mu podcrtavaju bezvremenost elegancije i fascinantne svjetlosne efekte. Vitak i lagan profil potvrđen vitkošću drški, visoko-tehnološki materijal iz najlonskih vlakana, ovim naočalama pružaju karakteristike odličnog ležanja i prilagodljivosti svim potrebama. Osobit detalj Treasure Knot pojačan je skupocjenim ukrasom u vidu SWAROVSKI ELEMENTS© na metalnom dijelu. Oni skupa s prijatno kontrastnim bojama prednjeg dijela i drški, ovom vanvremenskom modelu daju stil koji se ne dade podražavati. Dostupne su u klasično crnoj ili u bogatoj i zanimljivoj kombinaciji boja prednjeg dijela i drški: trešnja/tamnocrvena, sivo-ljubičasta/siva, bor zelena/crna, tamna Havana/smeđa.

Vogue sunčane naočale 2015

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Tagovi
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!